Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bay J'den Kerem Bürsin'e olay sözler! - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen ödül törenlerine katılan ve '2020 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' ödülünü alan Kerem Bürsin, "İyi akşamlar. Öncelikle beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Çok onurlandırdınız. Zor bir seneydi hepimiz için. O yüzden diyecek çok bir şey yok. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler, umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir. Daha güzel günler bizi bekler. O yüzden hepinize çok teşekkür ederim. İyi akşamlar" dedi.

        Törenin sunucusu Bay J'nin, "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" sözlerinin ardından adeta salonda buz kesti.

        REKLAM

        Açıklamalara sinirlenen Bürsin, gazetecilerin sorularını yanıtlamadan salonu terk etti.

        "ÖDÜL EGOYU ŞİŞİREN BİR ŞEY DEĞİL"

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; ardından aldığı ödülle ilgili konuşan Kerem Bürsin, "Ödül motive edici bir şey, egoyu şişiren bir şey de değil" dedi.

        Sektörde yetenekli kadın ve erkek oyuncuların olduğunu anlatan Bürsin, "Kendinize rakip olarak gördüğünüz isimler var mı?" sorusuna, "Jönün tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. O kavram sadece burada var. Türkiye'de çok yetenekli ve başarılı oyuncularımız var. Hepsini seviyorum. Hepsi aşırı yetenekli insanlar. Sanatta pek kıyas olmaz. Bence rekabet de değil, günün sonunda yaptığımız şey sanat olduğu için. Çok yarış halinde bakmak saçma olur" şeklinde yanıt verdi.

        Rol arkadaşı Hande Erçel ile iddia edildiği gibi birlikte olmadıklarını belirten ünlü oyuncu, 'reklam aşkı' söylentilerine de son noktayı koydu.

        "Benim dünyamda öyle bir şey yok" diyen Bürsin, "Biz de insanız, öyle bir şey söz konusu değil. Yapan var mı bilmiyorum. Varsa da yazıklar olsun. Şöyle diyeyim;yalanın ömrü fazla sürmez. Siz de biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        BAY J: ÖZÜR DİLİYORUM

        Bay J, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yayınladığı video ile "Kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum" diyen Bay J, şunları söyledi:

        Çok fazla tepki gelince açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Magazinci arkadaşlar biliyorum işiniz bu ama keşke konuşmamın başını da yayınlasaydınız ve gerçekten oyuncuların zor şartlarda çalıştığını söylediğimi duysaydı herkes. Ciddi ciddi sanatçıların zor koşullarından bahsediyordum.

        Sadece sonundaki sarkastik bir şakaydı. Kimsenin parasında gözüm olduğundan falan değil ama amacını aşmış olabilir şakam. Bu yüzden kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin'i çok severim. Hiçbir sanatçı arkadaşımın da kalbini kıracak bir şey yapmam. Sevgili Kerem; ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Sen zeki bir adamsın, böyle bir şakaya alınacak biri değilsin. Bunu biliyorum ve çok sevgilerimi yolluyorum.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ