Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon AÇIKLANDI! Survivor kim elendi, hangi isim gitti? BELLİ OLDU! 9 Mart Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı ve yarışmadan kim gitti, kim elendi?
        1

        Nefesler tutuldu, birleşme partisine geri sayım başlamışken 9 Mart Çarşamba akşamı elenecek isim araştırılmaya başladı. Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor All Star 2022'de bu gece gerçekleşecek eleme konseyinde bir isim adayay veda edecek. Gönüllüler takımı ve Ünlüler takımı arasında süren kıyasıya mücadelenin sonucunda bir takım dokunulmazlığı kazanacak ve eleme konseyine yarışmacı göndermeyecek. İşte 9 Mart dokunulmazlık oyununun sonucu ve elenen isim

        2

        SURVİVOR 9 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor All Star'da 9 Mart dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu.

        Gönüllülr takımı aynı zamanda iletişim ödülünün de sahibi oldu.

        3

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da elenen isim eleme konseyinin ardından belli oldu. 9 Mart Çarşamba günü Survivor'a veda eden isim Birsen oldu.

        9 Mart Çarşamba günü 3. eleme adayı olan isim Mert oldu. Survivor'da 4. eleme adayı Batuhan tarafından seçildi. Batuhan 4. eleme adayı olarak Barış'ı seçti.

        8 Mart Salı haftanın ikinci eleme adayı Ünlüler takımından Birsen oldu.

        7 Mart Pazartesi akşamı oynan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda eleme adayı Yasin oldu.

        4

        SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        Buna göre; birleşme partisine gitmeye hak kazanan ilk iki isim Ünlüler takımından Elif ve Gönüllüler takımından Berkan oldu.

        Birleşme partisine gitmeye hak kazanan diğer iki isim de Nagihan ve Anıl oldu. Toplamda 4 yarışmacı birlelşme partisine gitmeyi garantiledi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ