Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy evleniyor - Magazin haberleri
        1

        Merve Şarapçıoğlu'yla olaylı bir şekilde boşanan Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlilik yoluna girmişti.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Çift, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Evlilik planlarının pandemiden dolayı sarktığını ifade eden Atiksoy, "Berk'e kalsa kalsa 'hemen evlenelim' diyor ama ben düğün, dernek, kına gecesi çok istediğim için bekleme taraftarıyım." dedi.

        3

        Sevgilisinin bu çıkışı üzerine konuşan Oktay, "Hemen bir nikah dairesine götürüp işi bitirmek istedim ama pek yanaşmadı" diyerek gülümsedi.

        4

        "BERABER YAŞLANALIM MI?"

        Oktay, sevgilisine evlenme teklifi ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. El ele tutuştukları bu kareyi, "Beraber yaşlanalım mı?' dedim, 'Evet' dedi" notuyla yayınlamıştı. Atiksoy ise, mutluluğunu, "Gel de 'Evet' deme... Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim" sözleriyle evlilik teklifini kabul etmişti.

        5

        "MUTLUYUZ"

        İkili, basın mensuplarının, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna "Her şey çok yeni. Enerjimiz güzel. Merve Özbey'in doğum günü bizi tekrar buluşturdu. Mutluyuz" yanıtını vermişti.

        "KARŞILIKLI OLDU"

        Muhabirlerin, "İlk adımı kim attı?" sorusuna ise çiftten Yıldız Çağrı Atiksoy, "Karşılıklı oldu" cevabını vermişti.

        Atiksoy, "Arkadaşımızın doğum gününde bir araya geldik. Duygularımızı birbirimizden saklama gereği de duymadık" şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ