Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi önemli açıklamalar yaptı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lig Radyo'da katıldığı canlı yayında merak edilen birçok konuya dair açıklamalar yaptı. Çebi'nin açıklamaları şöyle:

        2

        "BÜTÇEMİZ 35 MİLYON EURO OLACAK GİBİ DURUYOR"

        "Bütçemiz 35 milyon Euro olacak gibi duruyor çünkü çok güzel kontratlı oyuncular var, gitmek istemiyorlar. Bu kadar ederler mi etmezler mi onu konuşmuyorum. 3,5-4 milyon Euro alanlar var"

        3

        "12 MİLYON TL MENAJER ÖDEMESİ VAR!"

        "12 Milyon TL bir menajer ödemesi var! Bizde belge yok, gönder belgeyi dedik, gönderdi. Yazık günah, menajersin, ne yapıyorsun! 12 Milyon TL nasıl bir rakam bu. Bunları düzelteceğiz"

        4

        "SERGEN YALÇIN KALMAK İSTEDİĞİ SÜRECE KALABİLİR"

        "Sergen hocanın kontratı devam ediyor. Çok da mutluyum kendisinden. Sergen hoca kalmak istediği sürece, huzurlu olduğu sürece, başarılı olduğu sürece Beşiktaş'la devam edecektir. Biz Sergen hoca ile beraber el ele güzel bir Beşiktaş ortaya koymaya çalışıyoruz."

        5

        "SÖZLEŞMELER İÇİN SEZON SONU"

        "Futbolcularımızla sezon bittiğinde görüşeceğiz. Kendilerine Beşiktaş'ın durumunu izah ettim. Hepsiyle devam etmek istediğimi fakat mevcut şartlarda bunu yapmamız gerektiğini anlattık. Dolayısıyla sezon bittiğinde açıklamalarımız çerçevesinde hepsiyle konuşacağız."

        6

        "DORUKHAN HAKKINI ALACAKTIR"

        "Dorukhan neden gündeme getiriliyor? Dorukhan Toköz ile 1,5 yıllık sözleşmemiz var, neden bunlar gündeme getiriliyor anlamıyorum. Dorukhan Toköz hakkını alacaktır, gereğini yapacağız.”

        7

        "BIRAKMAM SENİ KAMPANYASI'DAN MEMNUN DEĞİLİZ"

        "9-10 Ağustos gibi TV yayınımız olacak. Piyango çekilişleri olacak. Bırakmam Seni tişörtleri satışa çıkacak. İş adamlarımızdan destek görmedik. Taraftarlarımızın katkısının daha çok olmasını bekliyorduk. Kampanya ile ilgili son durumdan memnun değiliz."

        8

        DERBİ YORUMU

        "Adı üstünde derbi. Derbi ile ilgili açıklama yapmak biz başkanlara yakışmıyor. Fenerbahçe gibi ezeli rakiple oynamak güzel. Ancak seyircisiz derbi olacak, bu üzüntü verici. İnşallah biz alırız, Şampiyonlar Ligi iddiamız var ve derbi de olsa kazanmamız gerekiyor."

        9

        "AMATÖR BRANŞLARDA KÜÇÜLECEĞİZ"

        "Rakiplerimiz amatör branşlarda önemli paralar harcayabilirler ama biz bunu yapmayacağız. Eğer bunu yaparsak, kulüplerimiz yok olacak. Federasyondan gelen para ve sponsorluklar, amatörlerle bütçeyi oluşturacak. Eğer çok iddialı olmak isteyen şube varsa, yönetim olarak da en fazla biz de 1 milyon koyarız ve çıkıp oynarlar."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ