Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Monaco maçı hangi kanalda, ne zaman? BJK Monaco maçı saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Avrupa futbolunun bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta heyecanı başlıyor. Ligin 3. haftasında Monaco deplasmanına konuk olan ve buradan 2-1 skorlu galibiyetle evine mutlu dönen Beşiktaş, ligin 4. haftasında rakibini evinde ağırlayacak. Beşiktaş, Monaco maçından galibiyetle ayrılarak gruptaki namağlup serisini sürdürmek isteyecek. Peki, Beşiktaş-Monaco maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak?

        BEŞİKTAŞ-MONACO MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Monaco ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş-Monaco maçı 01 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak. Vodafone Park’da oynanacak dev mücadele Tvibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        KARŞILAŞMAYA İTALYAN HAKEM

        Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.

        Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, müsabakada Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek.

        Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

        BEŞİKTAŞ-MONACO BİLET FİYATLARI

        Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. maçında Fransız temsilcisi As Monaco ile karşılaşacağı maçın biletleri 30 Ekim Pazartesi saat 11.00 itibariyle genel satışa sunulacak. İşte Beşiktaş-Monaco maçı bilet fiyatları;

        Kategori 1 : 450TL

        Kategori 2 : 400TL

        Kategori 3 : 350TL

        Kategori 4 : 325TL

        Kategori 5 : 300TL

        Kategori 6 : 275TL

        Kategori 7 : 160TL

        Kategori 8 : 150TL

        VIP : 800TL

        1903 A-E BLOK : 800TL

        1903 B - D BLOK : 850TL

        1903 C BLOK : 900TL

        BEŞİKTAŞ'TA MONACO MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

        Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. maçında Monaco ile çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antremanla ara vermeden başladı. Basına kapalı olarak yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

        Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması olarak uygulandı. Dünkü maçta oynayan futbolcular antrenmanı salonda rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada yapılan ısınma ve streching çalışması ile antrenmana başladı. İstasyon koşuları, pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman minik kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

        REKLAM

        Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

        BEŞİKTAŞ'TA HEDEF 4'TE 4

        Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz, grubun ilk maçında Portekiz ekibi Porto'yu 3-1 mağlup ederek 3 puanı almayı başardı. 26 Eylül'de oynanan grubun ikinci maçında Almanya temsilcisi RB Leipzig'i deplasmanda 2-0 yenmesini bilen Beşiktaş, 17 Ekim'de ise Monaco deplasmanına konuk oldu ve buradan 2-1 galibiyetli skorla ayrılarak 3'te 3 yaptı. Temsilcimiz, çarşamba akşamı oynanacak Monaco maçından da galibiyetle ayrılarak 4'te 4 yapmak istiyor.

        Beşiktaş, G Grubu'nda 9 puanla liderliğini korurken, RB Leipzig 4 puanla 2., Porto 3 puanla 3., Monaco ise 1 puanla 4. sırada yer alıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ