Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Yaprak dökümü zamanı! | BJK Haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Teknik direktör Valerien Ismael'in raporları doğrultusunda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta iki genç oyuncunun geleceği netleşiyor.

        2

        Can Bozdoğan ve Güven Yalçın'ın takımda kalma ihtimali azalıyor.

        3

        Can'ı kadroda tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi, bonservis konusunda Schalke ile anlaşamadı.

        13

        TORINO FİYAT YÜKSELTTİ

        İtalya'nın Torino Kulübü, Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz için tekrar kapıyı çalma kararı aldı.Torino merkezli TuttoSport gazetesindeyer alan habere göre; Torino, Rıdvan Yılmaz transferinde geri atmak istemiyor.

        14

        Rıdvan Yılmaz'ın da bu transfer için istekli olmasınedeniyle İtalya'nın köklü kulübü, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile tekrar görüşmeye karar verdi.

        15

        Gazetedeki haberde Rıdvan'ın "Torino'ya gitmek istiyorum, bunu kariyerim için bir dönüm noktası olarak görüyorum" dediği de belirtildi.

        16

        İKİ TEKLİFLERİ GERİ ÇEVRİLDİ

        Sezon biter bitmez Rıdvan Yılmaz için 4 milyon euro'nun altında bir teklif sunan Torino, anında 'Hayır' cevabıyla karşılaştı. Torino bunun üzerine bu kez 4 milyon euro'ya çıktı ancak bu teklif de geri çevirildi. Ahmet Nur Çebi, yüz yüze görüşme talebi üzerine seçim sonrası için randevu verdi.

        17

        Torino kısa süre içerisinde Beşiktaş ile tekrar masaya oturacak. Beşiktaş, bir önceki görüşmede 7 milyon euro istediğini İtalyan kulübüne iletti. İtalyanlar ise bu kez masaya 5 milyon Euro'luk açılış teklifiyle oturacak.

        18

        RIDVAN YERİNE KAZIMCAN!

        Rıdvan Yılmaz'ın yuvadan ayrılması durumunda Kara Kartal'ın rotası ise İzmir'e çevrilecek.

        19

        Siyah-beyazlılar, Altay'ın alt yaş milli takımlarda da forma giyen 19 yaşındaki futbolcusu Kazımcan Karataş için girişimlerde bulunacak.

        20

        Belçika ekiplerinden Westerlo'nun da ilgisinin bulunduğu Kazımcan için resmi teklif yapılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ