Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Transfer bitti! - Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir transferde mutlu sona ulaştı.

        2

        Siyah-beyazlılar, stoper bölgesi için Wolverhampton'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Romain Saiss ile anlaşmaya vardı.

        3

        Bir süredir peşinde olduğu tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık el sıkışan Kartal'ın senelik 1.5 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi.

        4

        32 yaşındaki futbolunun Fas Milli Takımı ile 13 Haziran'da oynayacağı Liberya - Fas maçının ardından kontrat imzalanacak.

        5

        Fransa'da Valence, Clermont, Le Havre ve Angers formaları giyen Saiss, 2016'dan 4 milyom Euro karşılığında Wolverhampton transfer oldu.

        6

        Son 6 sezonda İngliz ekibinin formasını giyen 32 yaşındaki stoper, geçen sezon Wolverhampton'da çıktığı 32 maçta 3 gol attı.

        7

        WEGHORST İÇİN BEKLEYİŞ

        Beşiktaş, Burnley forması giyen Wout Weghorst'u kiralamak için ise çalışmalarını sürdürüyor.

        8

        Premier Lig'den düşen Burnley'de oynamak istemediğini belirten Hollandalı oyuncu için atağa kalkan siyah-beyazlılar, kulübüyle anlaşmayı sağlamış durumda.

        9

        Oyuncu için 100 bin Euro kiralama bedeli verecek olan siyah-beyazlılar, satın alma opsiyonu için ise 8 milyon Euro önerdi.

        10

        Kartal, Weghorst'un 3 milyon Euro'yu bulan maaşını da ödemeyi teklif ederken bu talepler Burnley tarafından kabul gördü.

        11

        Transferde en büyük sorun ise Weghorst'ün aldığı diğer teklifler...

        12

        29 yaşındaki futbolcu, önceliğini Almanya ve İngiltere'ye verirken buradan alacağı tekliflere göre kariyerine yön verecek.

        13

        Gelecek sezon Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı'nda yer almak istediğini söyleyen 29 yaşındaki santrfor, "Gelecek sezonki Dünya Kupası'nda yer alabilmem için göz önünde olmam ve yüksek performans gösterebilmem önemli" diye konuştu.

        14

        Kariyerinde Emmen, Heracles, AZ Alkmaar ve Wolfsburg formaları giyen Weghorst, Premier Lig'de çıktığı 20 maçta 2 gol ve 3 asist üretti.

        15

        RIDVAN İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR

        Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz için ise bekleyiş devam ediyor.

        16

        Torino ve Frankfurt'un talip olduğu futbolcu için son teklif İtalyan ekibinden 4 milyon Euro artı 1 milyon Euro bonus olarak gelmişti.

        17

        Siyah-beyazlılar, bu teklife hayır derken rakamın daha da yükselmesini istedi.

        18

        İtalyanlardan henüz yanıt gelmezken Alman ekibinin son teklifini iletmesi bekleniyor. Avrupa'da oynamak isteyen Rıdvan'ın geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ