Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Aboubakar, Thiago Maia, Manuel Fernandes - Sıcak saatler yaşanıyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        MAİA GELİYOR

        Ön libero arayışlarını sürdüren Beşiktaş listesine birçok isim almıştı... Son olarak Gonalons ve Elneny için yapılan girişimler olumsuz sonuçlanınca Beşiktaş ağırlığı Lille'de forma giyen Thiago Maia Alencar'a çevirdi.

        2

        Beşiktaş, Brezilyalı orta sahanın transferinde sona geldi... Siyah-Beyazlılar, hem oyuncu hem de Lille kulübüyle anlaştı.

        3

        Sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giymesi beklenen Maia için 10 milyon euro'luk satın alma opsiyonu olacak. Geçen sezon Fransa Ligi’nde 25 maça çıkan Brezilyalı oyuncu, 1 asist yaptı.

        4

        Beşiktaş her ihtimale karşı alternatif isim olarak Southampton'da forma giyen Lemina ile de görüşmelerini kesmedi. Beşiktaş haricinde talibi olmayan Gabonlu futbolcu, İstanbul'a gelmeye hazır olduğunu bildirdi.

        5

        SZALAİ İDDİASI

        Macaristan Teknik Direktörü Marco Rossi, Adam Szalai’nin Hoffenheim'le yollarını ayıracağını açıkladı. 31 yaşındaki tecrübeli golcüye Feyenoord ve Beşiktaş’ın talip olduğu, yeni sezonda bu iki kulüpten birinin formasını giyebileceği de bildirildi.

        6

        MANUEL FERNANDES BOMBASI

        Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Siyah-beyazlılar, eski futbolcusu Manuel Fernandes ile 1+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

        7

        Son olarak Lokomotiv Moskova forması giyen ve bonservisi elinde bulunan Portekizli futbolcu, senelik 1.1 milyon Euro kazanacak. Resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

        8

        ABOUBAKAR HAMLESİ

        Burak Yılmaz'ın yanına bir golcü daha arayan Beşiktaş’ın hedefindeki isim eski yıldızı Vincent Aboubakar.

        9

        Şu anda Porto takımının kadrosunda yer alan Kamerunlu oyuncu uzun süreli sakatlığının ardından gözden düştü. Takımda 6. golcü olarak görülen ve forma giyme şansı hemen hemen hiç kalmayan Aboubakar için devreye giren Kartal şansını zorluyor.

        10

        Porto'nun 5 milyon Euro civarında bir ücret talep ettiği öğrenilirken, Kartal bu parayı ödemek yerine satın alma opsiyonlu kiralama formülünü devreye sokmaya çalıyor.

        11

        RAFINHA BOMBASI!

        Öte yandan Beşiktaş yönetiminin Barcelona forması giyen Rafinha Alcantara’nın transferi için düğmeye bastığı öne sürüldü. Siyah beyazlıların 26 yaşındaki oyuncu için teklifini yaptığı ve beklemeye geçtiği belirtildi.

        12

        Rafinha’nın menajeri, geçtiğimiz hafta Göztepe ile oynanan karşılaşmayı Vodafone Park’ta takip etmişti.

        13

        LENS'İN SON TALİBİ FEYENOORD

        Beşiktaş'ta yolların ayrılması beklenen Jeremain Lens'e PSV Eindhoven’dan sonra Feyenoord’un da talip olduğu ileri sürüldü.

        14

        Yüksek maaşından da kurtulacağı için Kartal’ın da gitmesine sıcak baktığı Hollandalı yıldızla Feyenoord’un görüşmelere başladığı vurgulandı.

        15

        MEDEL 1,7 MİLYON EURO ALACAK

        İtalyan basını Bologna’ya transfer olan Gary Medel transferinin mali detaylarını duyurdu.

        16

        Buna göre, İtalya Serie A Kulübü, Medel için Kartal’a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Şilili orta saha oyucusuyla da 2 yıllığına el sıkışıldı. Medel de senelik 1.7 milyon euro kazanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ