Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Yeni golcü kim olacak? - Beşiktaş Haberleri
        1

        Munas Dabbur: Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Sevilla'nın golcüsü Munas Dabbur, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu. Kartal diğer alternatiflere yöneldi.

        2

        Cenk Tosun: Burak Yılmaz'ın "Come to Beşiktaş" diye çağrı yaptığı Milli futbolcuya Crystal Palace da talip. Everton'dan ayrılması beklenen Cenk Tosun'un eski kulübü Beşiktaş'a dönmeye sıcak bakıyor. Siyah-beyazlılar, kiralık olarak Everton'ın kapısını çalacak.

        3

        Mario Balotelli: Şu anda İtalya Serie A ekiplerinden Brescia'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız için nabız yoklandı. Takımında kalacağını açıklayan yıldız oyuncudan vazgeçmeyen Beşiktaş yönetimi, bütçede yaşanacak değişikliklere göre yeniden harekete geçecek.

        4

        Pedro: Fiorentina'da forma giyen Brezilyalı, Beşiktaş'ın ara transferde radarına ilk giren isimlerden. 22 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için yönetici Erdal Torunoğulları temaslarda bulunsa da henüz netleşen bir durum yok.

        5

        Jaroslaw Niezgoda: Legia Varşova'da forma giyen 24 yaşındaki Polonyalı golcü Beşiktaş'a önerildi. Bu sezon 17 maçta 10 gol atan golcü futbolcu için MLS ekiplerinden Portland Timbers devrede.

        6

        Simone Zaza: Torino'ya Valencia'dan sezon başında 12 milyon Euro'ya transfer edilen İtalyan golcü için siyah-beyazlılar, girişimlerde bulunuyor. Ancak limit konusunda yaşanan sıkıntılar, bu transferin önündeki en büyük engel.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ