Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya geldi! - Galatasaray Haberleri
        1

        Tarihin en kötü sezonunu geride bırakan ve gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transferde harekete geçti.

        2

        Damien Comolli'nin Fransa'daki bağlantılarını kullanmak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine Bordeaux'nun beki Youssouf Sabaly geldi.

        3

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre hem sağ bek hem sol bekde oynayan Bakaly, kulübü tarafından gözden çıkarıldı.

        4

        Teknik direktör Paulo Sousa'nın 3-4-3 oynatmak istemesiyle birlikte kadro planlamasında düşünülmeyen Sabaly geçen yıl kulübünde sorun çıkarmıştı.

        5

        Napoli'den transfer teklifi alması üzerine ayrılmak isteyen 26 yaşındaki futbolcu, isyan bayrağını çekmesi üzerine Bordeaux'da gözden düştü.

        6

        Bu sezon gösterdiği performansla beklentileri karşılayamayan ve kulübü tarafından beğenilmeyen Sabaly, Fransız ekibi tarafından satışa çıkarıldı.

        7

        Fenerbahçe'nin Sabaly için ilk temaslarını kurduğu, sarı-lacivertlilerin Bordeaux'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacağı öğrenildi.

        8

        Sağ beke takviye arayışları bulunan Beşiktaş'ın da gündemine gelen 26 yaşındaki Senegalli için Kara Kartal'ın da Adem Ljajic'te olduğu gibi ilk etapta kiralamak istediği kaydedildi.

        9

        Paris Saint-Germain altyapısından yetişen ve her iki kanatta da oynayabilen Sabaly, Temmuz 2017'de 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Bordeaux'ya transfer olmuştu.