Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bir Peri Masalı 1. bölüm full izle! FOX TV ile Bir Peri Masalı dizisi ilk bölüm tek parça kesintisiz izle!
        1

        Bir Peri Masalı 28 Eylül Çarşamba günü yayın hayatına FOX TV ekranlarında başladı. Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Çağıl Bocut ile Merve Çolak yer alıyor. Dizinin izleyicileri ise Bir Peri Masalı ilk bölümü araştırıyor. İşte Bir Peri Masalı 1. bölüm özeti...

        2

        BİR PERİ MASALI İLK BÖLÜM İZLE

        Bir Peri Masalı ilk bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Bir Peri Masalı 1. bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        BİR PERİ MASALI 1. BÖLÜM ÖZETİ

        Sıradan bir hayat süren Zeynep’in doğum gününde bir çanta dolusu para bulması bütün hayatını değiştirir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakıp kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, gözde bekar Onur Köksal’ı hedef alır ve hem onu hem de Köksal ailesini cezbetmeye çalışır. Fakat Zeynep, cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığı gibi geçmişinden kaçmanın da kolay olmadığını görecektir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ