Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bir Zamanlar Çukurova 39. son bölüm: Yılmaz, Züleyha'yı buldu! Bir Zamanlar Çukurova 40. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

        Bir Zamanlar Çukurova 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardında izleyiciler tarafından soruluyor. Bir Zamanlar Çukurova'da Demir'in tutuklanması sonrası heyecan sürüyor. Bir Zamanlar Çukurova 39. son bölüm özeti ve 40. yeni bölüm fragmanına dair detaylar haberimizde.

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Bir Zamanlar Çukurova 40. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz detaylar haberimizde yer alacak.

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 39. SON BÖLÜM ÖZETİ

        REKLAM

        YENİ ZÜLEYHA HÜNKAR’I ŞAŞKINA ÇEVİRİYOR!

        Demir’e verdiği sözden sonra çiftlikte isyan bayrağını açan Züleyha, Hünkar ile ipleri tamamen koparıyor!

        Demir cezaevindeyken gitmeyeceğine söz veren Züleyha, evin hanımı olmaya kararlı. Cezaevine Demir’i ziyarete de gidiyor, Demir’in kurtulması için savcı ile de konuşuyor. Züleyha’ya hiç güvenmese de Hünkar da Demir’in telkiniyle yasakların bir kısmını kaldırıyor. Ama elbette Saniye’nin gözünü Züleyha’dan asla ayırmamasını da tembihliyor.

        BEHİCE ARTIK FEKELİ KONAĞI’NDA

        Fekeli, maalesef İstanbul’dan Adana’ya Prof. Dr. Behzat Hekimoğlu’nun kendini vurduğu haberini vermek zorunda kalıyor. Müjgan ve Yılmaz apar topar İstanbul’a giderler ve dönüşlerinde Behice’yi de yanlarında getirirler.

        REKLAM

        Hala hanım Behice, yeğeni Müjgan’a Yılmaz’ı çok beğendiğini, Fekeli’yi ise tipik Anadolulu bulduğunu söyler. Ama bu bakış açısı, onu Fekeli ile baş başa sohbetleri sevmesinden alıkoymayacak gibidir!

        VE HÜNKAR ŞERMİN’İ BULUR… DEMİR’İN KADERİ ŞERMİN’İN İKİ DUDAĞI ARASINDA!

        Şermin’i ifadesini değiştirmesi için Adana ve civarında göz açtırmadan aratan Hünkar, nihayet onu hamam sefası esnasında bulur! Şermin, kendisine yapacakları bir şey kalmadığını ve artık Yamanlardan korkmadığını söylese de Hünkar, içten içe gözünü korkutmayı başarmıştır.

        ZÜLEYHA KAÇMAYA MI KARAR VERDİ?

        Bir yandan Demir’in yanında yer aldığını gösterse de Züleyha, Yılmaz’ın kendisini hala sevmesinden de çok etkilenmiştir. Şimdi artık Hünkar ona her an kaçacak diye bakarken, aslında Yılmaz ve Müjgan’ın arasında neler olacağına karar verecek kişi de Züleyha’dır!

        Züleyha herkesi şaşırtan bir tavır sergiler!

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ