Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Birce Akalay ile sevgilisi Erdem Hamza tatilde: Aşıklar, Bodrum'da! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı mimar sevgilisi Erdem Hamza ile ilk kez görüntülenmişti. Çiçeği burnunda çift, tatil sezonunu Bodrum'da açtı.

        2

        Akalay, önceki gün kadın arkadaşlarıyla birlikte Ortakent'teki bir plajda objektiflere yansıdı.

        3

        Gün boyu yakın dostları ile sohbet eden 37 yaşındaki Birce Akalay, sıcaktan bunalınca kendisini serin sulara bıraktı.

        4

        Arkadaşları ile denizde vakit geçiren ünlü oyuncu, bir ara köpeği Chipsy ile de suda oyunlar oynadı.

        5

        Siyah bir mayo giymeyi tercih ettiği görülen ve düzgün fiziği ile dikkat çeken Akalay'ın bir hayli neşeli olduğu da görüldü.

        6

        Kendisini görüntüleyen gazetecilere el sallayarak poz vermeyi ihmal etmeyen Birce Akalay, akşam üzeri ise sevgilisiyle bir araya geldi.

        7

        Geçtiğimiz aylarda beraberliğini ilan eden Akalay ile Hamza, plajda buluştu. Çift, böylelikle tatilde ilk kez görüntülenmiş oldu.

        8

        "AYRILDIK, ARKADAŞIZ"

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda bir süredir aşk yaşadığı Fasih Saylan ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Akalay, "Hala arkadaşız ama ilişkimizi sonlandırdık. Çok eski dostuz zaten." demişti. Muhabirlerin, "Evlenmek istiyor musunuz?" sorusuna ise ünlü oyuncu, "Hayır" yanıtını vermişti.

        9

        İKİ KEZ EVLENMİŞTİ

        Oyuncu Birce Akalay, 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan Murat Ünalmış ile dünyaevine girmişti. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürmüştü. İkili, yollarını 2012'de ayırmıştı.

        10

        Akalay, 2014 yılında ise bir dönem aynı dizide rol aldığı Sarp Levendoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Daha önce iki kez ayrılığın eşiğinden dönen ikili, üçüncü kararlarından geri adım atmamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ