Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Ajanda Cumartesi Bu hafta ne yapsak? (19 Mayıs 2018)
        1

        Harry Potter serisinin ikinci filmi Sırlar Odası’nı, Orkestra İstanbul’un canlı performansı eşliğinde 19.30’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izlemek mümkün olacak. Seda Bağcan da ‘Seda Bağcan ile Mantra Meditasyonu’ adlı konseriyle 20.00’de Zorlu PSM, Sky Lounge’da sahnede alacak. Berghain’ın resident DJ’i ve Ben Klock’un bir numaralı ismi DVS1, Zorlu PSM Studio’da huzurlarda olacak. Gecede Ferhat Albayrak ve Havantepe de setin başına geçecek.

        2

        19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Tepe Nautilus’ta kutlanıyor... Tepe Nautilus Meydanı’nda 12.30’da başlayacak Gençlik Festivali’nde ziyaretçiler gün boyu dev Bubble Show, canlı müzik, pantomim, tahta bacak ve akrobasi gösterileriyle enerjisi yüksek anlar yaşayacak. Luxus konseri ise 18.00’de izlenebilecek.

        3

        Akasya ve Akbatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla karşılıyor. Başarılı müzisyen Evrencan Gündüz, 19 Mayıs Cumartesi saat 14.00’te Akbatı’da, 18.00’de Akasya Park’ta sahne alacak.

        4

        Palladium Ataşehir, 19 Mayıs’ta “Bando Şefim Olur musun?” etkinliğini düzenliyor. 8 kişilik profesyonel bando müzisyeninden oluşan orkestranın en eğlenceli ve merak yaratan tarafıysa başlarında bir şefin olmaması...

        5

        Sibel Köse Quintet konseri 22.30’da Nardis Jazz Club sahnesinde.

        6

        DJ Denden ile 90’lar Türkçe Pop Parti IF Performance Hall Beşiktaş, Grup Vitamin, Mansur Ark, DJ Hakan Küfündür 90’lar Festivali kapsamında IF Performance Hall Ataşehir’de olacak.

        7

        Yaşar konseri 22.30 itibarıyla Dorock XL sahnesinde..

        8

        Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Konseri ile piyanist Utku Asan, 20.00’de Mozarthaus Sanat ve Konser Evi sahnesinde olacak.

        9

        19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Can Bonomo, Sattas ve Ceza konserleri 21.00’den sonra Gündoğdu Meydanı’nda izlenebilecek.