Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Burak Elmas, Fatih Terim'i Barcelona maçına davet etti - Galatasaray Haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Başkanı Burak Elmas, UEFA Avrupa Ligi'nde 10 Mart Perşembe günü oynanacak Barcelona maçına Fatih Terim'i de davet etti.

        Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'i de maça davet eden Burak Elmas, kendi imzasıyla bir mektup yolladı. Elmas'ın mektubunda şu ifadeler yer aldı:

        "Sevgili Fatih hocam, büyük katkılarınız ve emekleriniz sayesinde elde ettiğimiz Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasında mücadele etme hakkının ilk müsabakası olan 10 Mart'taki Barselona deplasmanında kıymetli eşiniz Fulya Hanımefendi'yle birlikte takımımızın yanında olmanızdan mutluluk duyacak ve kuvvet alacağız.

         Burak Elmas'tan çarpıcı açıklama
        Burak Elmas'tan çarpıcı açıklama Haberi Görüntüle

        Davetimize icabet edebilmeniz halinde seyahatimiz için gereken organizasyonla bizzat ilgilenmekle bahtiyar olacağım. İçten sevgi ve saygılarımla"

        REKLAM

        Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Fatih Terim yönetiminde çıktığı hiçbir maçı kaybetmemiş ve üç galibiyet üç beraberlikle lider olarak bu tura yükselmişti. Sarı-kırmızılılar 10 Mart Perşembe günü TSİ 23:00'te Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak.

        TERİM'İN DAVET EDİLMEMESİNE BOZULDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

        Fatih Terim'in Barcelona maçı için herhangi bir davet almamasına içerlediği ve sarı-kırmızılı idarecilere kırıldığı öne sürülmüştü.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ