Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Burak Yılmaz gollerine devam ediyor! Çılgın performans! - Beşiktaş Haberleri

        Burak Yılmaz, EURO 2020 öncesinde performansını zirveye çıkarıyor! Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında Ankaragücü'nü konuk ederken siyah-beyazlılar henüz 6. dakikada 1-0 öne geçti. Atiba'nın düşürüldüğü pozisyon sonrasında hakem Arda Kardeşler penaltı verirken topun başına geçen Burak Yılmaz, topla kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını öne geçiren golü kaydetti.

        Beşiktaş'ın bu sezonki en erken golünü atan Burak ayrıca son 7 maçında 7 gole doğrudan katkı sağladı. Tecrübeli oyuncu bu süreçte forma giydiği maçlarda 6 gol atarken 1 de asist yaptı. Göztepe, Rizespor, Gaziantep, Alanyaspor (2) Ankaragücü maçlarında rakip fileleri havalandıran Burak, Trabzonspor maçında ise asist yaptı. Tecrübeli oyuncu sadece Başakşehir maçını boş geçti.

        REKLAM

        SERGEN YALÇIN'LA KENDİNİ BULDU!

        Burak bu sezonki gol sayısını ise 11'e yükseltti. 34 yaşındaki futbolcu ligin ilk devresinde sakatlıklarla boğuşurken oynadığı maçlarda ise eleştiriler toplamıştı. Burak, Sergen Yalçın'ın göreve geldiği günden bu yana performansını artırmaya devam ediyor. Tecrübeli oyuncu ligin ilk yarısında sadece 4 maçta gol atabilmişti.

        BEŞİKTAŞ'TAKİ EN GOLCÜ SEZONU!

        Siyah-beyazlı takımı penaltıdan 1-0 öne geçiren Burak Yılmaz, Beşiktaş'taki en golcü sezonunu yakaladı. Bu sezon Süper Lig'de 11 gol bulan 34 yaşındaki futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise bir gol kaydetti. Beşiktaş'ta ilk kez 2006-2007'de görev alan ve söz konusu sezonu 6 golle tamamlayan Burak Yılmaz, sonraki sezonun yarım devresinde siyah-beyazlı formayı giyip bir kez fileleri havalandırdı. Geçen sezonun devre arasında tekrar Beşiktaş'a transfer olan ve 11 defa gol sevinci yaşadı. Bu arada bu sezon attığı son 6 golün 4'ünü penaltı atışlarından buldu.

        Milli Takım'ın EURO 2020 öncesinde Cenk Tosun'dan gelen kötü haber sonrasında Burak Yılmaz'ın performansı kritik nokta olmuştu. Dizinden ameliyat olacak Cenk Tosun, sahalardan 6-9 ay uzak kalacakken ay-yıldızlı forma için en ciddi aday olarak Burak Yılmaz kalmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ