Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Camdaki Kız bu akşam var mı yok mu ve neden yok? Camdaki Kız final bölümü ne zaman?
        1

        Bu yıl 3. ve son sezonuyla ekranlara gelen Camdaki Kız'ın finali için geri sayım başlamış durumda. Başrolünü ünlü oyuncu Burcu Biricik'in üstlendiği dizi, bu akşam Kanal D yayın akışında görünmüyor. Peki, Camdaki Kız bu akşam neden yok ve final bölümü ne zaman yayınlanacak?

        2

        CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM YOK MU?

        İlgiyle takip edilen Camdaki Kız dizisi bu akşam, Cumhurbaşkanı Özel Yayını dolayısıyla tekrar bölümüyle ekranlara gelecek.

        Sevilen dizinin yeni bölümü, 1 Haziran Perşembe günü izleyicinin karşısına çıkacak.

        3

        CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Laz Kızı’nın Hayri’nin dükkana da hayatına da girişi hızlı olur. Hayri de Laz Kızı’ndan ilk görüşte etkilenir. Nalan ise Hayri’ye gece boyu ulaşamayınca onun için çok endişelenir ama Hayri onu bir bahaneyle yatıştırmayı başarır. Türkan; Hayri’den şüphelenir ama kimseye bir şey diyemez. Sedat ise tenis oynarken Berrin’le karşılaşır. Billur, Nalan’ın iyi olduğundan emin olmak ister ve onunla buluşur. Laz Kızı, Hayri’yi tekrar görmek isteyince Hayri, Nalan’a ve Türkan’a yalan söyler. Ancak Nalan ve Türkan’ın kebapçıya gelmesi işleri karıştıracaktır. Laz Kızı’nın ise Hayri’yi bırakmaya hiç niyeti yoktur.