Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Canlı altın fiyatları 8 Eylül 2022 Perşembe: Bugün gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Kapalıçarşı altın alış - satış rakamları - Altın Haberleri
        1

        Altın fiyatları, ons değeri ve dolar/TL kurunda yaşanılan son dakika gelişmelerine paralel olarak dalgalı bir seyir izliyor. Dolar endeksinin 20 yılın en yükseğini görmesinin ardından Altın fiyatları yeni haftada en düşük ons değerini test etti. Dün, altının ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybederek günü yüzde 0,5 azalışla 997,1 liradan tamamlayan altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından yatay seyrini sürdürüyor.

        CANLI ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Analistler, dünya genelindeki enerji krizi ve resesyon endişelerinin yanı sıra ABD başta olmak üzere merkez bankalarının sıkılaştırıcı tedbirlere devam edeceği yönündeki beklentilerin altın fiyatlarını baskıladığını söyledi.

        Para piyasalarında, ABD Merkez Bankası (Fed) ve Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) bu ayki toplantılarında 75 baz puan faiz artıracağına yönelik fiyatlamaların güçlü kalmaya devam ettiğini aktaran analistler, yarın Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşması ve ECB'nin faiz kararı sonrası ECB Başkanı Christine Lagarde'ın yapacağı açıklamaların altın fiyatları üzerinde etkili olabileceğini dile getirdi. İşte, 8 Eylül 2022 canlı altın fiyatları alış - satış tablosu...

        2

        GRAM ALTIN FİYATLARI 8 EYLÜL 2022

        Gram altın fiyatları 8 Eylül Perşembe günü kaydedilen güncel verilere göre 1.014,34 lira alış ve 1.017,27 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

        CANLI GRAM ALTIN SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

        3

        8 EYLÜL ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

        Çeyrek altın fiyatları 8 Eylül günü kaydedilen verilere göre 1.597,74 lira alış ve 1632,93 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

        CANLI ÇEYREK ALTIN FİYATLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYIN