Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor: 0 - Demir Grup Sivasspor: 0 | MAÇ SONUCU - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Okan Buruk yönetiminde çıkışa geçen Çaykur Rizespor, Hakan Keleş'in çalıştırdığıDemir Grup Sivasspor'u konuk etti. 30. hafta mücadelesi başladığı gibi 0-0 sonuçlandı.

        Ev sahibi ekip maçın hemen başında golü buldu ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı: Vedat Muriqi savunma arkasına atılan topta kontrolünü yaptı ve ceza sahasına doğru ilerleyip topu sol ayağıyla ağlara gönderdi. Maçın hakemi gol pozisyonunda topun elle kontrol edildiğini belirtti ve VAR incelemesi sonucu golü geçersiz saydı.

        Konuk ekip 21. dakikada tehlikeli geldi: Diabate yine bir kontra atak sonucunda sağ kanatta topla ilerledi ve ceza sahasına girdiği gibi şutu çekti ve Gökhan topu dışarı çeldi.

        REKLAM

        Ev sahibi ekip 40. dakikada gole yaklaştı: Rizespor sol kanattan çok tehlikeli geldi. Musa Çağıran dar açıda buluştuğu topta kaleye şutunu çekti fakat az farkla dışarı çıktı.

        Rizespor, 42. dakikada yine gole yaklaşan taraf oldu: Umar Aminu ceza sahası dışında sol tarafta topla buluştu ve vücut çalımıyla topu sağına çekip sağ ayak içiyle şutunu çekti ama top çok az farkla üstten dışarıya çıktı.

        Mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0'lık eşitlikle geçildi.

        Ev sahibi ekip ikinci yarıya da hızlı başladı: Ceza sahasına uzun topta Melnjak savunma arkasına kaçtı ve kafa vurulunu yaptı. Top kalenin dibinden dışarı gitti.

        Maçta son 30 dakikaya girilirken Rizespor, 469 isabetli pas yaptı. Konuk ekip Sivasspor ise 203 isabetli pas ile karşılık verdi.

        Rizespor'un ataklarını bir bir karşılayan Tolgahan, 78. dakikada kalesinde bir kez daha devleşti: Sağ kanattan gelen ortada ceza sahasındaki sert kafa vuruşunu Tolgahan uzaklaştırdı.

        Maçın kalan dakikalarında gol olmayınca Rize'deki mücadele, 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardındanÇaykur Rizespor puanını 39'a yükseltirken Sivasspor da haftayı 36 puanla kapadı

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ