Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Fatih Terim'in 11'i... - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Didi Stadı'ndaki müsabaka saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

        2

        91 GÜN SONRA YENİDEN

        Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle uzun süre ara verilen ligdeki son maçını 15 Mart'ta Türk Telekom Stadı'ndaki seyircisiz derbide Beşiktaş ile yapan sarı-kırmızılı ekip, 91 gün aradan sonra karşılaşmaya çıkacak.

        3

        'ZAFERLE BAŞLAYIP ŞAMPİYONLUKLA BİTİRİN'

        Şampiyonluk yolundaki en önemli 2 rakibinin kazanmasının ardından oynayacakları Çaykur Rize maçı için oyuncularına uyarılarda bulunan teknik direktör Fatih Terim'in, "İkinci yarıda kaybetmeme serimizi sürdürürken, lige ara verilmeden hemen önce rüzgarın bizim tarafımıza döndüğünü herkese göstermiştik. Bu durumun hala devam ettiğini kanıtlayalım. Önümüzde sadece 8 maç var. Zaferle başlayıp şampiyonlukla bitirelim" ifadeleriyle oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

        4

        SAVUNMADA SON KARAR AHMET

        Geçtiğimiz hafta sakatlandıktan sonra 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Marcao'nun yerini doldurmaya çalışan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ryan Donk'un yanında kimi oynatacağına karar verdi.

        5

        Stoper yedekleri Ahmet Çalık ve Emin Bayram'ın yanı sıra Lemina'yı geriye çekme alternatifini de düşünen deneyimli teknik adam, son antrenmanlarda Ahmet Çalık'ı as takımda oynattı. Cimbom'un Ç.Rize karşısındaki muhtemel 11'i ise şöyle:

        6

        Fernando Muslera