Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Defne Samyeli'den son dakika Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya açıklaması! İşte Defne Samyeli'nin sözleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Defne Samyeli, önceki akşam katıldığı bir davette objektiflere yansıdı.

        2

        'İHANET' AÇIKLAMASI

        Son dönemde eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşaması hakkındaki sorulara maruz kalan Defne Samyeli, ihanete uğradığı iddialarıyla ilgili konuştu.

        3

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Samyeli, konuyla ilgili şunları söyledi:

        4

        "ÇOK TRAVMALAR YAŞADIM"

        'Açıklama' gibi büyük laflar etmeyelim. Benim birkaç söz borcum var. O da siz basına... Ben asılsız haberlerden dolayı çok tramvalar yaşadım. O yüzden ön yargılarım var.

        5

        Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler.

        6

        "BİLMİYORMUŞUM, GÖREMEMİŞİM"

        Ben bilmiyormuşum. Görememişim. Hiç ihtimal vermedim ve hiç konduramadım. Beni lütfen mazur görün. Size haksızlık etmişim. Daha fazlasını söyleyemem. Hiç yakışık olmaz. Bana yakışmaz. Siz neler yaşıyorsanız, ben de onları yaşıyorum.

        7

        Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, geçtiğimiz yılın son günlerinde yollarını ayırmıştı. Yılmaz'ın daha sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

        8

        "BU HABERLERİN GERÇEKLİĞİ YOKTUR"

        Cem Yılmaz, çıkan haberlerin ardından, "Bu haberlerin gerçekliği yoktur" diyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

        9

        AŞKIN BELGELERİ

        İkilinin geçtiğimiz haftasonu Yunanistan'ın başkenti Atina'da çekilen fotoğrafları ise aşkı belgelemişti.

        10

        İTİRAF ETTİ: HER ŞEY GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ

        Geçtiğimiz günlerde Sarıkaya, "Her şey gördüğünüz gibi. Daha müsait bir zamanda konuşalım" diyerek ilişkiyi doğrulamıştı.

        11

        "ÇOK ŞAHANE BİR HAYATIM VAR"

        Cem Yılmaz, katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularına, "Çok şahane bir hayatım var. Atina tatili güzel geçti" demişti.

        12

        "GEREKLİ GÖRÜRSEM KONUŞURUZ" DEMİŞTİ

        Samyeli, yaptığı açıklamada "Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz" ifadelerini kullanmıştı.

        13

        Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile ayrılık sebebinin Serenay Sarıkaya olduğu iddia edilmesi üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

        14

        "BENİM ÖZELİM BANA AİTTİR"

        Benim özelim bana aittir. Kimsenin benim özel hayatımla ilgili merakını tatmin etmek gibi bir zorunluluğum, kimseye açıklama borcum yok.

        15

        "HAYRETLE İZLİYORUM"

        İnsanları kışkırtıp konuşturma ya da 'maksat haber olsun' mantığıyla dedikodu programlarına içerik sağlamak amacıyla devamlı yalan üreten anlayışı bu yaşımda hala hayretle izliyorum.

        16

        "HAYIRLI, FAYDALI BAŞKA İŞLER DİLİYORUM"

        İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı yine tenzih ediyorum. Üstüne alınması gereken sözde magazin gazetecileri neyse en kısa zamanda ekmeklerini kazanacakları hayırlı, faydalı başka işler diliyorum...

        17

        DİKKAT ÇEKEN DETAY

        Öte yandan Cem Yılmaz, ağustos ayında Instagram sayfasında Defne Samyeli ile videosunu paylaşmıştı. Çiftin videosunu beğenenler arasında Serenay Sarıkaya'nın da olması dikkatlerden kaçmadı.

        18