Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cenk Eren: Defne Hanım'ı tanımıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Cenk Eren, dün akşam Cihangir'de görüntülendi.

        Bir mekanda arkadaşı ile sohbet eden Eren, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        54 yaşındaki sanatçı, geçtiğimiz yıl bir mekanda sahne alacak olan Defne Samyeli'nin Yaşar, Deniz Seki, Ayta Sözeri ve Eren'in de yer aldığı tanıtım afişinde yer almak istemediği iddiaları ortaya atılmıştı.

        3

        Cenk Eren'de sosyal medya hesabından Samyeli'nin fotoğrafını paylaşarak, "Gerçekten çok güzel bir kadın. Geçen yaz Çeşme'de aynı mekanda sahneye çıkıyorduk. Bizimle aynı afişte yer almak istememişti. Valla haklıymış. Biz çirkin kalırmışız yanında ne yapalım" demişti.

        4

        Muhabirler, Eren'e bu sözünü hatırlatılınca sanatçı, şu şekilde cevap verdi:

        Arkadaşlar ben orada yaptığım yorumda Defne Hanım için kötü bir yorum yapmadım. Hatta onu övdüm. Sizlerin bana sorduğunuz sorularda benim Defne Hanım'la 'arkadaş' olduğumuzu soruyorsunuz, hayır ben Defne Hanım ile arkadaş değilim.

        Ona "Küs müsünüz?" diye soruyorsunuz, ne küslüğü zaten arkadaş değilim, neden küs olayım. "Defne Hanım'a kırgın mısınız?" diye sordunuz, neden kırgın olayım arkadaşlar ben Defne Samyeli Hanım'ı tanımıyorum. Bana onu ısrarla sormayın.

        5

        Öte yandan Defne Samyeli de geçtiğimiz aylarda Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı:

        Hiç anlam veremiyorum. İşinde, gücünde, emeğiyle var olan sanatçı arkadaşlarımla derdim olamaz, sadece saygım var. Çok başarılı bir sezon geçirdik ve çok mutluyum. Bazı ‘magazinci’ arkadaşlar sanırım muhatap alınma derdinde.

        6

        Malzeme yaratma dertlerini anlıyorum tabi. Eskimiş bir oyun bu. Kim itibar eder bilemem. Televizyon ve gazete sayfalarında insanlar arasında husumet yaratıp, fitne fücur üretmenin adı gazetecilikse söyleyecek söz yok. İlgi ve sevgiyle takip edenlerime şu kadar diyeyim; ciddiye almayın, sevgiyle kalın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ