Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cris Galera kendisinden boşanıyor! - Magazin haberleri
        1

        Brezilyalı model Cris Galera, üç ay önce erkeklere güvenini yitirdiği gerekçesiyle kendisiyle evlenmişti. Sık sık gelinlikli pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Galera, şimdilerde ise kendisinden boşanmaya hazırlanıyor.

        2

        "ÖZEL BİRİYLE TANIŞTIM"

        The Mirror'un haberine göre; 33 yaşındaki ünlü model, başkasına aşık olduğu için kendisiyle ayrıldığını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Cris Galera, "Özel biriyle tanıştım ve aşka inanmaya başladım." diye konuştu.

        3

        "BAŞKA BİRİNE AŞIK OLDUM"

        Galera, boşanma süreciyle ilgili, "Evliliğim sürdüğü sürece mutluydum. Ancak başka birine aşık olmaya başladım. Onun özel bir kişi olduğunu hissettiğimde aşka inancım arttı." ifadelerini kullandı.

        4

        "HEP YALNIZ KALMAKTAN KORKTUM"

        Ünlü isim, daha önce, "Olgunlaştığım bir noktaya geldim. Güçlü ve kararlı bir kadın olduğumu fark ettim. Yalnız kalmaktan hep korktum ama kendimle ilgili iyi hissetmeyi öğrenmem gerektiğini anladım. Bunu başardığımda da kutlamak istedim." şeklinde konuşmuştu.

        5

        "YAKIN ZAMANDA BOŞANMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

        Cris Galera, kendisiyle evlendiğini ise, "Evet insanlar, bu doğru! Kendimle evlenmeye karar verdim. Kendime olan aşkımı kutluyorum ve diğer kadınlara özgüvenlerini yükseltmeleri için ilham vermek istiyorum. Bu modanın tutulup, tutulmadığını hiç merak ettiniz mi? Bu haber Brezilya'da ve yurt dışında da yankı buldu. Dünyanın her yerinden benimle evlenmek isteyen binlerce kadın ve erkekten mesaj alıyorum Yazık çünkü yakın zamanda boşanmayacağım." ifadeleriyle duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ