Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Defne Samyeli: İşler yoğun - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Sabah sporu yapan Samyeli, bir yandan da görüntülü görüşme ile işlerini halletti.

        Telefonunu bir an olsun elinden düşürmeyen Defne Samyeli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        "İŞLER YOĞUN"

        Bir hayli neşeli olduğu görülen Samyeli, "Vakti iyi değerlendirmek gerekiyor. Malum işler yoğun..." diyerek, yürüyüşüne kaldığı yerden devam etti.

        3

        "YAŞA DEĞER VEREN BİRİSİYİM"

        Öte yandan geçtiğimiz yıllarda da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla çok konuşulan Samyeli, "20 yaşında durmadığıma eminim. Yorumlar mutlu ediyor. Yaşa çok değer veren birisiyim. Yaş almak benim için çok önemli. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum." açıklamasında bulunmuştu.

        4

        "GENETİK ÇOK ÖNEMLİ"

        Gençlik sırrını açıklayan eski spiker, "Genetik çok önemli. Anneanneme çekmişim. Kendime bakmayı çok seviyorum. Bu yaşlanmama konusu insanlarda hastalık konusu haline geldi. Benim çocuklarım büyüdü ben yeniden 20'li yaşlarıma dönmüş gibi hissediyorum." demişti.

        5

        "AŞKTAN VE YALNIZLIKTAN KORKMUYORUM"

        Aşk hayatıyla ilgili konuşan ünlü isim, "Şu an hayatımda kimse yok. Aşktan ve yalnızlıktan korkmuyorum. Çünkü o kadar güzel arkadaşlıklarım var ki yalnız olduğumu düşünmüyorum. Bundan sonra ömrümü geçireceğim bir partner olabilir de olmayabilir de... Ben hepsine hazırlıklıyım." ifadelerine yer vermişti.

        6

        "BİR DAHA EVLENMEM"

        1995–2011 yılları arasında Eren Talu ile evlilik yaşayan Samyeli, "Keşke daha geç evlenseydim dedin mi?" sorusuna, "Eren bana başka şans tanımadı. Kendimi 4 ayda evli buldum. Anlamadım bile. Kendimi çok uyanık zannediyordum. Eren 'Neden evlenmeyelim? Bu basın bizi ayırır." demişti.

        7

        "MÜZİĞİN YERİ BENDE AYRI"

        Spikerlik, sunuculuk ve oyunculuğun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de bilinen Samyeli, şarkıcılığın kendisinde başka bir yeri olduğunu belirtti. Samyeli, "Kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum. 7 yaşında TRT İstanbul Çocuk Korosu'ndaydım. 21-22 yaşlarında Melih Kibar ile ilk albümümü çıkardım. Sonra Onno Tunç ile çalıştım ama o dönem Onno Tunç'u kaybettik. Ama benim paralel olarak televizyon hayatım da devam ettiği için haber ile birlikte Deren'e hamile kaldığım için müziğe ara vermek zorunda kaldım. İleride bir gün sahneye çıkıp şarkı söyleyeceğimi düşünmüyordum." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "ASLİ BİR PARÇA OLACAKSAM TELEVİZYONDA OLACAĞIM"

        Oyunculuk kariyeri hakkında da konuşan Samyeli, "Ekranda kendimi izlerken 1 saat beklemek istemiyorum sahnem için. Çok emek veriyorsun. Çok asli bir parça olmadığı sürece televizyonda rol almak istemiyorum." demişti.

        9

        "KIZLARIMI ZORLAMIYORUM"

        Kızları Deren ve Derin ile ilgili de açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "Doğan Cüceloğlu'nun çok güzel bir tanımı var; 'İlgi alanı' ve 'etki alanı' diye. Ben mesela ülkeme demokrasi getirmek adına bu benim ilgi alanıma girebilir ama etki alanımdaki yeri küçüktür. Ama benim kendi ailemdeki demokrasiyi yaşatabilirsem o zaman anlayabilirim. Eğitimleriyle ilgili çocuklarımı zorlamıyorum. İlgi alanlarını keşfedip o yolda yürümelerini istiyorum." demişti.

        10

        Pandemi döneminde büyük depresyona girdiğini söyleyen Samyeli, "Sahne benim nefes alma alanımdı. Kendimi yemeğe ve spora verdim." şeklinde sözlerini sürdürmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ