Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Evgar'ın 'Mavi' heyecanı - Magazin haberleri
        1

        Demet Evgar, 3 ay önce 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde 'Mavi' adını verdiği kızını kucağına almaya hazırlanan ünlü oyuncu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        'MAVİ' HEYECANI

        Geçtiğimiz haftalarda kızını muhtemelen köy okuluna yazdıracağını ifade eden Evgar, yürüyüşe çıktı. 'Mavi'yi kucağına almaya hazırlanan Demet Evgar, karnı burnunda pozlarını Instagram'dan yayınladı. Bir hayli keyifli olduğu görülen Evgar'ın gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        3

        "SIKIŞMIŞ BİR DÖNEMDEYDİM"

        Yaklaşık 8 aylık hamile olan Evgar, daha önce yaşadığı süreci anlatmıştı. Demet Evgar, "Bebeğimi bedenimde misafir etmeden önce sıkışmış bir dönemdeydim. Kundalini kriya’sına başladım. 40 gün boyunca sabah 05.30’da kalkıp, meditasyon yaptım. Zaten o süreçte de hamile kaldım. Kızıma vücudumda sağlıklı bir alan açmak için gece yarıları 03.00’te uyanıp, yoga yapıyorum." açıklamasını yapmıştı.

        4

        "ANNE OLMAYA ÇOK HAZIRMIŞIM"

        42 yaşındak oyuncu, "Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım. Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum, umarım beni sever." demişti.

        5

        "MAVİ'Yİ MUHTEMELEN KÖY OKULUNA YAZDIRIRIM"

        Bebeğini suda dünyaya getirmek istediğini ifade eden Evgar, "Bizim evde televizyon olmayacak. Muhtemelen Mavi’yi köy okuluna yazdırırım. Çünkü büyük kentlerde özel okullarda okuyan çocuklar başlarını tabletten kaldırıp, ‘Merhaba’ demeyi bilmiyor." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "KIZIMA BİR ŞEYLER ÖĞRETMEYE HİÇ NİYETİM YOK"

        Evgar, "Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki; tüm çocuklar gibi bilgece doğacak. Niyetim çocuğumu, toprağın içine bırakmak. Arkasına doğanın gücünü almasını sağlamak. Bir de dil bilsin yeter." demişti.

        7

        "BABAANNEM GİTTİ, BANA KIZIMI GÖNDERDİ"

        Ayrıca Mavi'nin göbek adı 'Sebahat'in, babaannesinin ismi olduğunu belirten Demet Evgar, "Zaten babaannem gitti, kızımı bana gönderdi." şeklinde konuşmuştu.

        8

        "HERKESE DOKUNAN BİR KADIN ÇEMBERİYDİ"

        Evgar, doğacak kızları Mavi için yaptıkları ritüelin çok konuşulması hakkında da açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, "Zaten vardı böyle bir gelenek. Çok güzel ve büyülü oldu. Herkese dokunan bir kadın çemberiydi, tavsiye ediyorum." diye konuşmuştu.

        9

        "TURŞU AŞERDİM"

        Evgar, ayrıca, "Hamilelik döneminde de sadece turşu aşerdim." ifadelerini kullanmıştı.

        10

        DÜĞÜNÜNDE MESİR MACUNU DAĞITMIŞTI

        Öte yandan Demet Evgar, düğününde gelin çiçeği atmak yerine bekar kadın arkadaşlarına mesir macunu dağıtmıştı.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ