Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Deniz Seki: Photoshop değil, geniş açı! - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık üç ay önce yollarını ayırdığı sevgilisi İrfan Özçelik ile ilişkisine yeni bir şans veren şarkıcı Deniz Seki, tatil sezonunu açtı. Ege koylarında mavi tura çıkan Seki, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        2

        "PHOTOSHOP DEĞİL, GENİŞ AÇI ÇEKİMİ"

        Bu paylaşımında bacaklarının uzunluğu dikkat çeken Deniz Seki, 'photoshop' yorumlarına karşı açıklama yapmayı ihmal etmedi. Şarkıcı, gönderisine, "Şimdi 'Photoshop'la bacaklarını niye uzattın?' diyenler gelmeden hemen yazalım. Sakin olun arkadaşlar, sadece geniş açı çekimi. Filtreye gerek yok..." ifadelerini not düştü.

        Öte yandan Seki'nin paylaşımındaki yorumları sınırlandırdığı görüldü.

        3

        "YAZ SEZONUNU TERASTA AÇTIM"

        2,5 ayda 22 kilo veren Deniz Seki (50), geçtiğimiz haftalarda da bikinili pozunu yayınlamıştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafına, "An itibarıyla yaz sezonunu terasta açmış bulunmaktayım" notunu düşmüştü.

        4

        "ÖYLE BİR İDDİAM YOK"

        Paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada çok konuşulan Seki, "Photoshop" iddialarını reddetmişti. Sanatçı, "Katıldığım televizyon programlarında ne kadar zayıfladığım görülebilir arkadaşlar. 'Ben dünyanın en güzel kadınıyım' diye bir iddiam yok, beğenmezler olur biter. Kötü enerjilerini onlara yollayıp, hepsini sevgiyle kucaklıyorum" demişti.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ