Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Deniz Seki'yi takipçileri tanıyamadı: Pes, fotoğraflarla bu kadar oynamayın! - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Deniz Seki, mart ayında ayrıldığı iş insanı sevgilisi İrfan Özçelik ile üç ay önce barıştı. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle nikah masasına oturamadıklarını dile getiren çiftten Seki, son paylaşımıyla yine şaşırttı.

        2

        "MİS GİBİ DENİZ HAVASI"

        Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı, bu pozunu, "Mis gibi deniz havası..." notuyla Instagram'dan yayınladı. 2,5 ayda 22 kilo vererek, 36 bedene düşen Deniz Seki'nin yüzündeki değişim takipçilerini şaşırttı.

        "BU KİM?"

        51 yaşındaki Seki'yi tanımakta zorluk çeken takipçileri, "Bu kim?", "Lütfen photoshop olsun", "Vallahi pes, bu kadar oynamayın fotoğraflarla!", "Eğer photoshop yoksa çok üzücü, benim çok beğendiğim, sevdiğim Deniz Seki gitmiş yerine estetik faciası gelmiş" şeklinde yorumlarda bulundu.

        Deniz Seki ise gelen yorumlar karşısında sessizliğini korudu.

        3

        "İSMİNİ YAZMASAYDINIZ SİZİ TANIYAMAZDIM"

        Deniz Seki, paylaştığı bu fotoğrafla da sosyal medyada gündem olmuştu.

        Sosyal medya kullanıcıları Seki'nin gönderisine, "Jennifer Lopez'e ne kadar çok benzemişsiniz.", "Sanki başka biri..." ve "İsminizi yazmasanız sizi tanıyamazdım." şeklinde yorumlar yapmıştı.

        4

        ALAY KONUSU OLDU

        Öte yandan haziran ayında sevgilisiyle birlikte Ege koylarında mavi turan çıkan Seki, tekne pozunu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Deniz Seki, fotoğrafına uyguladığı photoshopu abartınca takipçilerinin diline düşmüştü. Bacağını yamulttuğu görülen şarkıcı, sosyal medyada alay konusu olmuştu. Seki'nin gönderisindeki yorumları sınırlandırdığı ise dikkatlerden kaçmamıştı.

        5

        "PHOTOSHOP DEĞİL, GENİŞ AÇI" DEMİŞTİ

        Bu paylaşımında bacaklarının uzunluğu dikkat çeken Deniz Seki, 'photoshop' yorumlarına karşı açıklama yapmayı ihmal etmemişti. Şarkıcı, gönderisine, "Şimdi 'Photoshop'la bacaklarını niye uzattın?' diyenler gelmeden hemen yazalım. Sakin olun arkadaşlar, sadece geniş açı çekimi. Filtreye gerek yok..." ifadelerini not düşmüştü.

        6

        Deniz Seki'nin yeni hali

        7

        Deniz Seki'nin eski hali

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ