Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Denizli'de facia! İşyeri bastılar, kelepçeleyip demirle dövdüler

        Olay dün saat 19.00 sıralarında Hacıkaplanlar Mahallesi Barış Caddesi'ndeki bir asansör firmasının bürosunda meydana geldi. İddiaya göre, firma sahibi Bekir G. işyerini kapatmaya hazırlandığı sırada başında motosiklet kaskı bulunan 2 kişi geldi.

        DHA'nın haberine göre; önce işyerinin elektrik şalterini kapatan 2 kişi, daha sonra Bekir G.'nin ağzını kapatıp, ellerini kelepçeledi. Ardından arka taraftaki mutfak bölümüne götürülen işyeri sahibi kasklı iki kişi tarafından demir çubukla feci şekilde dövüldü.

        ASANSÖRCÜYÜ ÖLDÜRESİYE DÖVENLER ÇALIŞANLARI ÇIKTI

        Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir asansör firmasının sahibi Bekir Gümüş'ü, işyernide ellerini kelepçeleyip, demir çubukla dövdükten sonra parasını gasp eden şüphelilerden Hasan G. tutuklandı, Mustafa Ü. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        İşyeri sahibinin cüzdanını ve cep telefonunu alan kimliği belirsiz iki zanlı, daha sonra işyerindeki güvenlik kamera kayıtlarının bulunduğu kayıt cihazını da alıp, işyerinden ayrıldı. Başına ve vücuduna aldığı darbelerle ağır yaralanan şahıs yerde sürünerek işyerinin dışına çıkıp, komşularından yardım istedi.

        REKLAM

        Şahsın yardım istemesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri gönderildi. Bekir G.ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri işyerinde de zanlılara ait parmak izi araştırması yaparken, çevredeki diğer işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını da inceledi.

        Soruşturma kapsamında işyeri sahibini darp ve gasp eden kasklı iki zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan, saldırıya uğrayan şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

        Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ