Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Derya Çavuşoğlu'ndan Bekir Aksoy açıklaması: Yazdığım bir çığlıktı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Bekir Aksoy'un eski eşi Derya Çavuşoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Erkek arkadaşı ile kahve içip, sohbet eden Çavuşoğlu, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        2

        "BENİM YAZDIĞIM BİR ÇIĞLIKTI"

        Eski eşi Bekir Aksoy'un oğlu Emir'in doğum gününü Instagram'dan kutlaması üzerine sitem eden Derya Çavuşoğlu, konuyla ilgili konuştu.

        Pandemi süreci boyunca oğlu ile birlikte vakit geçirdiğini söyleyen Çavuşoğlu, "Ailem var başımda, çok şükür. Ben polemiklere girmek istemiyorum. Bekir Bey sonuçta onun babası ama benim Instagram'a yazdığım bir çığlıktı, inanın. Amacım huzursuzluk yaratmak değil. Bu onunla Allah arasında kalsın" diyerek, eski eşine gönderme yaptı.

        3

        2017'DE BOŞANMIŞLARDI

        Bir zamanların sevilen dizilerinden 'Doktorlar'ın Suat'ı Bekir Aksoy, 2013 yılında Derya Çavuşoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten Emir adında bir oğulları bulunan çift, 2017'de sürpriz bir kararla boşanmıştı.

        4

        ESKİ EŞTEN KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

        Oğlunun velayetini alan Çavuşoğlu, 24 Mart'ta 7 yaşına basan Emir'in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Derya Çavuşoğlu, oğlunun pasta üflerken çekilen fotoğrafını şu ifadelerle paylaşmıştı:

        Emir’in bugün doğum günü. Büyüdü sanırım, yaşından değil olgunluğundan bahsediyorum... 7 yaş olgunluğu... Hayatı sorguluyor. 'Anne 6 yaş daha mı iyi?' 6 yaşındaki fotoğrafını gördü Instagram’da. 8 aydır duymak istediği duyamadığı, ona söylenmemiş tüm sevgi sözcükleri, şiirler oradaydı. Tüm sevgi ifadeleri kendisine değil de, o fotoğrafaydı sanki... Anlam veremedi bu duruma. 7 yaşına bağlamaktan başka...

        5

        BEKİR AKSOY: İYİ Kİ DOĞDUN CANIM OĞLUM

        Çavuşoğlu'nun gönderisi, "Bekir Aksoy, oğlu ile ilgilenmiyor mu?" sorularını akıllara getirirken, ünlü oyuncu da Instagram'dan bir paylaşımda bulunmuştu.

        Oğlunun doğum gününü kutlayan Aksoy, "İyi ki doğdun canım oğlum benim. Seni çok sevdiğimi ve her zaman, hesapsız, sorgusuz sualsiz, zamanın ne kadar eksik kaldığını bilerek, yüreğimde sıcaklığını ve varlığını hep taşıyarak, seveceğimi bil yeter" şeklinde konuşmuştu.

        6

        NEDEN BOŞANDIKLARINI ANLATMIŞTI

        Geçtiğimiz senelerde katıldığı programda samimi açıklamalarda bulunan Bekir Aksoy, Çavuşoğlu ile boşanma sebeplerini anlatmıştı. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Derya, elinden geleni yaptı. Bir şeyler yaşanıyor, bitiyor. Belki de Emir erken dünyaya geldi. Bir kopukluk olmaya başladı. Ne onun suçu, ne de benim suçum. İyi bir aile reisi olmaya çalıştım ama bir şey olmayınca olmuyor. Belki Türkiye'de olmuyor, belki de biz başaramadık. Zaten evlilikler de artık uzun sürmüyor.

        7

        "HIRSLI BİR KIZ DEĞİLDİ"

        Derya'nın genç olması nedenlerden biri olabilir. Hırslı bir kız değildi, ben de asla ve asla ona engel olacak bir adam değilim. Destek olabileceğim her şeyde destek oldum. Şiddet olayları konuşuluyordu o zamanlar. Ben de eğer öyle bir adam olsaydım eşim istediği gibi dışarı çıktığında tek başına yurt dışına gittiğinde de müdahale ederdim.

        Evliliğimize ikinci bir şans mümkün görünmüyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama mümkün değil. Ayrıldığımızda Emir 3 yaşındaydı. Ayrıldığımızı inanılmaz bir olgunlukla kabul etti. Ayrılık kararı karşılıklı oldu. Zaten ilişki esnasında bu ayrılıklar düşünülmeye başlanıyor. Anne-kız arasında da aynı şey oluyor. Bir süre sonra anne kızdan, kız anneden nefret etmeye başlıyor. Bu ayrılık sinyalleri beyinle karşı tarafa geçmeye başlıyor.

        8

        İKİNCİ KEZ BABA OLMUŞTU

        52 yaşındaki Bekir Aksoy, 2019 yılında Nazife Oğlakçıoğlu ile evlenmişti. Aksoy, geçtiğimiz yıl mart ayında ikinci kez baba olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ