Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Derya Uluğ: Yazın birden olabilir!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Derya Uluğ, önceki akşam Yıldız Teknik Üniversitesi'nin düzenlediği ödül törenine katıldı. Gecede "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülünü alan Uluğ, muhabirlerle sohbet etti.

        Ünlü şarkıcı, "Üniversite ödülleri benim için başka bir anlam taşıyor. Bu yüzden dolu dolu, güzel bir ödül almaya geldim. Heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

        2

        "KENDİMİ FRENLİYORUM"

        Gazetecilerin, "Takılarınız dikkatimizi çekti. Takıları sever misiniz?" sorusuna Derya Uluğ, "Üniversite öğrencilerinin karşısına şık bir şekilde çıkmak istedim. Çok seviyorum. Kolye takıntım var. 100'ün üzerinde kolyem vardır. Yenilerini almamak için kendimi frenliyorum." cevabını verdi.

        3

        "YENİ ŞARKI ÇIKARMAMI ENGELLEDİ"

        Basın mensuplarının, "Kanunlar Gibi' hala listelerde üst sıralarda yer alıyor. Nasıl tepkiler alıyorsunuz ve neler söylemek istersiniz?" sorularına yanıt veren Uluğ, "Benim yeni şarkı çıkarmamı engelledi. Uzun soluklu oldu. Şarkı ile ilgili hala güzel tepkiler alıyoruz ama artık yenilerini çıkarmaya başlayacağız." dedi.

        4

        "YAZIN BİRDEN OLABİLİR"

        Muhabirlerin, "Evleneceğiniz yönünde haberler çıktı. Siz neler söylemek istersiniz?" sorusunu ise Derya Uluğ, "Şu an öyle bir planımız yok ama bu işler kısmet, belli olmaz. Yazın birden öyle bir şey olabilir." şeklinde yanıtladı.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ