Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oyuncu Devrim Saltoğlu baba oldu: Hoş geldin kızım - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Devrim Saltoğlu, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Nazlı Saltoğlu ile geçtiğimiz yıl dünyaevine girmişti. Mutluluğa "Evet" diyen çift, birlikteliklerini bebekle taçlandırdı.

        2

        "ADIN 'YAZ' OLSUN, EVİMİZE KIŞ PEK UĞRAMASIN"

        İkili, dün Yaz adını verdikleri ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Saltoğlu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile duyurdu. Eşi ve kızı ile birlilte çekilen fotoğraflarını paylaşan Devrim Saltoğlu, "Hoş geldin, kızım. Adın 'Yaz' olsun, kış pek uğramasın evimize. Seni çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

        Takipçileri ise oyuncunun paylaşımına nazar boncuğu emojileri yağdırdı.

        3

        "ÇOK MUTLUYUZ"

        Devrim Saltoğlu, nikah sonrası yaptığı açıklamada, "Birlikteliğimizi nikah masasına taşıdık, çok mutluyuz. Rabbim herkese sevdikleriyle birlikte mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin" demişti.

        4

        ROLÜNE NASIL HAZIRLANDIĞINI ANLATMIŞTI

        Öte yandan 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde, Eski Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a hayat veren oyuncu Devrim Saltoğlu, rolüne nasıl hazırlandığını anlatmıştı.

        5

        Saltoğlu, "Rauf Denktaş, hiç uzak olmadığım, çocukluğumdan beri ekranlarda rastladığımda kaçırmadığım bir kişiydi. Sağlam duruşu, çok net ve kendinden emin oluşu ama her fırsatta gülümsemesi ve espri anlayışı beni daima etkilemiştir. Aslında yaşanan halk mücadelesinin çetinliği dışında bir de üç evladını zamansız kaybedişleri beni çok sarstı. Yakın zamanın, tarihi ve sevilen bir kişiliğini canlandırmak geçilmesi gereken bir sınav gibi duruyor. Umarım Rauf Denktaş'a yakışır bir iş sergileyebilirim. Çok yakın zamanda kaybettiğimiz Rauf Denktaş'ın Türkiye halkının da iyi tanıdığı bir kişilik oluşu, rolüme hazırlanırken çeşitli sınırlar getirse de onu birebir taklit edip canlandırmaktan çok, onu özünde hissetmeye çalışmak önceliğim" ifadelerini kullanmıştı.

        Fotoğraflar: Instagram

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ