Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dilan Çiçek Deniz: Çok enteresan bir süreçti - Magazin haberleri

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz gün Etiler'de bir markette evine mutfak alışverişi yaparken görüntülendi. Bol bol meyve alan Deniz, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        Milyonlarca insanın hayatını mahveden koronavirüs salgını nedeniyle başlayan karantinayla ilgili oyuncu, şunları söyledi:

        "ÇOK KORKTUM"

        Ben bayağı kapandım. Bu ara çok korktum, çünkü enteresan bir süreçti. Umarım artık gerçekten yeni normale alışır, artık diye düşünüyorum insanlar. Garipti ya...

        "YEMEK YAPMAYI ÖĞRENDİM"

        2 ayı aşkın bir süredir karantinada olan Dilan Çiçek Deniz, "Yemek yapmayı öğrendim. O bayağı güzeldi benim için. Bol bol temizlik yaptım. Film izledim, kitap okudum, arkadaşlarımı ve ailemi özledim" dedi.

        Bu süreçten en çok tiyatroların etkilendiğini belirten Deniz, "Bu dönemde bilet satışları çok iyi gidiyordu ve şu an artık bir süre aralıklı satacaklar bu biletleri ve yine kötü etkilenecek. Umarım bir an önce biter. Ekonomi çok etkilendi, herkesin işi çok iyi olur umarım" ifadelerini kullandı.

        KORONAVİRS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ