Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilan Çiçek Deniz: Kilo almaya çalışıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Etiler'deki bir mekanda görüntülendi. Menajeriyle birlikte yemek yiyen oyuncunun keyfi yerindeydi. Kıyafetiyle dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz, çıkışta muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.

        2

        Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın üstleneceği filmde başrolü üstlenen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, çekimlerin bittiğini söyledi. Oyuncu, "Çekimler çok güzel geçti, çok keyifliydi. Benim ilk sinema filmim” dedi.

        3

        "BİRKAÇ PROJE VAR"

        Yeni sezonda ekranlarda olacağını söyleyen Dilan Çiçek Deniz, “Şu anda konuşulan birkaç proje var. O yüzden burada kalmam gerekiyor” şeklinde konuştu.

        4

        En son ‘Bizim Hikaye’ dizisinde oynayan Burak Deniz ile birlikte bir dizi de rol alacağı haberlerine Dilan Çiçek Deniz, “Şu an bir şey söylemem çok doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

        5

        Deniz, geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük defilelerinden biri olan Victoria's Secret defilesine çıkabilmek için seçmelere katılmıştı. Muhabirlerin, “Yeniden katılmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna Deniz, “Bilmiyorum, iş durumuna bağlı” dedi.

        6

        "ÇALIŞMAYI SEVİYORUM"

        Çalışmayı çok sevdiğini dile getiren oyuncu, "Çalışmayı çok seviyorum. Zaten film bittikten sonra menajerime mesaj atmıştım sıkıldım artık diye. O da bana ‘Daha film yeni bitti' diyor" ifadelerini kullandı.

        7

        "KİLO ALMAYA ÇALIŞIYORUM"

        Son günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta oldukça zayıf görüntüsüyle hayranlarını korkutan oyuncu, "Bir sürü şeye alerjim olduğu için çoğu şeyi yiyemiyorum ama yemek yemeyi seviyorum. Yiyemediğim için bir kilo verme dönemi oldu. Şu an kilo almaya çalışıyorum” dedi.

        8

        "HAYATIMDA KİMSE YOK"

        Oyuncu Birkan Sokullu ile ilişkilerini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Dilan Çiçek Deniz, kalbinin boş olduğunu söyledi. Deniz, “Şu an yalnızım, mutluyum. Hayatımda kimse yok. İşime odaklanmış durumdaydım" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ