Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Dolittle filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Dolittle filmi ne zaman ve nerede çekildi?
        1

        Yönetmenliğini Stephan Gaghan'ın ve senaristliğini Hugh Lofting, Tom Sheppard' ın yaptığı Dolittle filmi bu akşam 20:00' da Kanal d ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Filmin oyuncuları arasında Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Jessie Buckley yer alıyor. Dolittle filmi komedi, aile türündedir. Peki Dolittle filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Dolittle filmi ne zaman çekildi? İşte detaylar...

        2

        DOLİTTLE FİLMİ KONUSU

        Robert Downey’in Dolittle olarak başrolde olacağı filmde Dr. John, kraliçenin hastalığına çare bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkacaktır. Dr John Dolittle İngiltere’nin en ünlü veterineridir ve en önemli özelliği hayvanlarla konuşabiliyor olmasıdır.

        Yıllar önce eşini kaybeden Dolittle o günden bu yana kendini evine kapatır. Dış dünya ile bağlantısını kesen doktor, kraliçenin hastalandığını öğrenince kabuğundan çıkmaya karar verir. Kraliçenin hastalığına çare bulmak için efsanevi ve gizemli bir adaya yolculuğa çıkması gerekir. Dolittle’a bu yolculukta bir endişeli bir goril, kuş beyinli bir ördek, alaycı bir deve kuşu, kutup ayısı ve asıl akıl hocası olan papağan eşlik edecektir.

        3

        DOLİTTLE FİLMİ OYUNCULARI KİM?

        Robert Downey Jr.

        Antonio Banderas

        Jessie Buckley

        Jim Broadbent

        Harry Collett

        Kasia Smutniak

        Carmel Laniado

        Michael Sheen

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Ata

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ