Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2022 Arjantin Suudi Arabistan maçında VAR skandalı! Ofsaytı yanlış çizdiler ve... - Dünya Kupası haberleri - Dünya Kupası 2022 Haberleri
        1

        Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası sürpriz sonuçlara sahne olurken, en flaş skoru ise şu ana kadar Suudi Arabistan, Arjantin karşısında elde etti.

        2

        Suudi Arabistan, 1-0 geriye düştüğü maçta dev rakibini 2-1 mağlup edip dünya futbol tarihinin en büyük sürprizlerinden birine imza attı.

        3

        Arjantinli futbolcular, maç sonu büyük üzüntü yaşarken, karşılaşmada VAR'ın büyük bir skandala imza attığı ortaya çıktı.

        4

        Mücadelede skor 1-0 Arjantin lehine iken Tangocular 28. dakikada Lautaro Martinez'in ayağından bir gol daha bulurken, bu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

        5

        Bu turnuvada ilk kez uygulanan 'yarı otomatik ofsayt teknolojisi'yle çizilen ofsayt çizgisine göre Martinez'in omzu yanındaki rakibinin önünde gözükürken, Suudi Arabistan'ın sol bek oyuncusu ise hesaba katılmadı...

        6

        Görüntünün tekrarında Suudi Arabistanlı sol bek oyuncusunun ayağının Martinez'in önünde olduğu gözükürken, VAR'ın, ofsayt teknolojisinin yaptığı bu büyük hatayı fark etmemesi dikkat çekti.

        7

        Gol geçerli sayılsaydı Arjantin skoru 2-0'a getirecekti ve belki de Tangocular tarihi mağlubiyeti yaşamayacaktı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ