Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Estetik operasyonlar "Barbie adam"ın burnunu çürüttü
        1

        Erkekler istedikleri görünüme kavuşmak için, estetik operasyonlara en az kadınlar kadar ilgi gösteriyor. Sosyal medyanın "Barbie adam" ve "Ken" adıyla tanıdığı uçuş görevlisi onlardan biri...

        2

        Rodrigo Alves, yüzünü "Barbie adam" namına yakışır hale getirmek için tam 400 bin doları gözden çıkardı. Geçirdiği her operasyondan memnundu ancak, burnunun aldığı şekillerin hiçbirini beğenmedi.

        3

        Alves'in burnu, onlarca kez yapılan operasyonlara dayanamadı ve sonunda burnunun üzerinde bir çukur oluşmaya başladı. O çukuru da milyonlarca takipçisiyle paylaşan Alves'in durumu, bir anda ciddileşti...

        4

        Burnu çürümeye başlayan Alves, aynaya bakamaz hale gelince apar topar hastaneye kaldırıldı. 32 yaşındaki "Barbie adam" İspanya'da tedavi altına alındı. 42 farklı operasyona maruz kalan burun artık tamamen plastik maddeye dönüştüğü için Alves'in tedavisi oldukça zor.

        5

        Hastanedeki fotoğraflarıyla korkunç durumu da paylaşan Alves, 2 gün önce iyi olduğu mesajını verdi ama burnu çürümekten kurtarılamamıştı. "Barbie adam"a yeni bir yapay burun takıldı.

        6

        Yeni yapay burun, doğal fonksiyonları yerine getiremediği için sürekli Alves'in bakım görmesi gerekiyor. Ancak genç adam, başına gelenlere rağmen son halinden mutlu görünüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ