Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dünyanın en güzel hostesiydi... İşi bıraktı!
        1

        Litvantalı Brigita Jagelaviciute, bir havayolları şirketinde hostes olarak çalışıyordu.

        2

        Daily Mail'in haberine göre çalışırken de bir yandan gezip gördüğü yerleri sosyal medyadan paylaşarak ünlenen uçuş görevlisi istifa ettiğini açıkladı.

        3

        3 yıldır hostes olarak görev alan Jagelaviciute, işinin keyifli görünmesine rağmen oldukça yorucu olduğunu dile getirdi.

        4

        YouTube'da paylaştığı videosunda hostesliği bırakma nedenini anlatan genç kadın, çalışırken izin almanın zor olduğunu ve ailesine zaman ayıramadığını belirtti.

        5

        Hatta bir çalışanın evlenmek için izin alamadığını öne sürdü.

        6

        70'in üzerinde ülkeyi ziyaret eden vlogger, "Sosyal medyada bana bu işe nasıl kabul edildiğimi, nasıl başvuru yapabileceğimi soruyordunuz. Bu işi birkaç yıl boyunca çok sevdim."

        7

        "Kelimenin tam anlamıyla bir rüya gibiydi. Muhteşem otellerde konaklayıp uçağa biniyordum ve New York'a Los Angelas'a ya da Seyşellere gidiyordum. Ama bu meslekte zaman kavramını kaybetmek çok kolay. Her zaman uçuyor ve yoruluyorsunuz. Zaman çok çabuk geçiyor" dedi.

        8

        Şu an kişisel asistanlık yapan Brigita'nın videosu 30 binden fazla görüntülenme aldı.

        9

        Eski hostesin bu sözleri sosyal medyada pek çok yoruma sebep oldu. Bir kullanıcı, "Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim" dedi. Başka bir kullanıcı da "Kabin görevlisi olarak hikayem seninkine çok benziyor" şeklinde konuştu.

        10

        Bazıları da Jagelaviciute'nin açıklamalarını "Seyahat etmenize, 5 yıldızlı otellerde kalmanıza izin veren ve ay sonunda size yüklü miktarda maaş veren kaç şirket var", "Sen bir uçuş görevlisisin. Şikayet etmeyi bırak" sözleriyle eleştirdi.

        11

        İşte Brigita Jagelaviciute'nin sosyal medya hesabından kareler...

        12