Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Dybala'nın transferi rekorları kırdı, binler meydana akın etti! - Futbol Haberleri
        1

        Juventus'a gözyaşlarıyla veda ettikten sonra geçen günlerde Roma'ya transfer olan Paulo Dybala ülke gündeminden düşmüyor...

        2

        Roma'yla 3 yıllık sözleşme imzaladığı açıklanan Arjantinli oyuncunun transferinin duyurulmasından saatler sonra forma satış rekoru kırılmıştı.

        3

        Cristiano Ronaldo'nun 2018'de Juventus'a imza attığında satılan forma sayısı, geçen hafta Roma'ya transferini tamamlayan Dybala'nın forma satış sayılarından daha düşük kalmıştı.

        4

        Corriere dello Sport'a göre; Roma'nın çeşitli kulüp mağazaları, arkasında Arjantinli forvetin adının yazılı olduğu yeni formayı almaya çalışan hayranlarla dolup taşmıştı.

        5

        TANITIM TÖRENİ DE BÜYÜLEDİ

        Forma satış rekorundan sonra Dybala transferini Roma'daki Kolezyum Meydanı'nda gerçekleştiren Roma ve taraftarları bu kez dünyanın gündemine oturdu.

        6

        Kolezyum Meydanı'nı kapatan Roma kulübü, onbirlerce taraftarın eşliğinde Dybala için unutulmaz bir tören hazırladı.

        7

        Havai fişekler, ışık oyunları ve müzikler eşliğinde dev ekranlar kurulan meydana forma numarasına gönderme olarak saat 21.21'de Paulo Dybala da çıktı.

        8

        Taraftarların muhteşem marş ve alkışları eşliğinde karşılanan Dybala, Roma taraftarına seslendi.

        9

        Roma'ya transfer olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Arjantinli yıldız, şampiyonluk için oynayacaklarını ancak bunun kolay olmadığını söyledi.

        10

        Lazio ile oynanacak derbiye de atıfta bulunan Dybala, sonucun zaten belli olduğunu aktardı. Paulo Dybala ayrıca teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmanın da heyecan verici olduğunu ve sabırsızlıkla bunu beklediğini iletti.

        11

        2012'den beri İtalya Serie A'da top koşturan Dybala, daha önce Palermo ve Juventus forması giydi. Dybala, Juventus formasıyla 5 Serie A şampiyonluğu, 4 İtalya Kupası, 3 İtalya Süper Kupası kazanma başarısı gösterdi.

        12

        Dybala, 2015'ten bu yana formasını giydiği Juventus'ta sözleşmesinin sona ermesiyle sezon sonunda siyah-beyazlılardan ayrılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ