Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Polat'ın paylaşımı olay oldu - Magazin haberleri
        1

        Ebru Polat, evinde kaza geçirdi ve ayak bilek bağı yırtıldı. Tolgahan Yıldız, hasta yatağındaki sevgilisnin ayak bileğine masaj yapmayı da ihmal etmedi. Yıldız, Polat'ın ayağına masaj yaptıktan sonra öpücük kondurdu. O anları yayınlayan Polat'ın paylaşımı ise sosyal medyada olay oldu.

        2

        Ebru Polat, sevgilisinin ayağını öpmesini eleştirenlere sert çıktı. Polat, "Bazen çok saçmalıyorsunuz. Birbirinizi sevin. Tolgahan hastalanırsa ben de onun ayağını öperim" dedi.

        3

        Polat, geçtiğimiz haftalarda erkek arkadaşını soran muhabirlere, "Kendisi benim sevgilim, uzun yıllardır tanışıyorduk. Annem hep derdi; en iyi sevgili, eski arkadaştan olur' diye. Bu sefer onun sözünü dinledim" cevabını vermişti.

        Tolgahan Yıldız, "Ebru hanıma evlenme teklif ettiniz mi?" sorusuna, "Üç yıldır Ebru'ya evlenme teklif ediyorum, sonunda evleneceğiz galiba" demişti.

        4

        EBRU POLAT HAKKINDA

        Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de doğdu. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı.

        5

        İlk albümü 2007 çıkışlı Çetin Ceviz'dir. Avukatlığı bırakıp kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, müzik eğitimi aldı.

        Türkiye’ye döndükten sonra 2008 yılında ikinci EP albümü olan "Çok Geç"’i piyasaya sürdü. Albümün ismiyle aynı olan "Çok Geç" şarkısının sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait. Bu şarkı dışında Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısını da tekrar yorumladı. 2009 yılında "Kalp Ayazı" albümünü yayımladı. Albümün içerisinde Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu'nun şarkıları yer aldı. Ayrıca albümde Polat'ın sözü ve müziği kendine ait olan "Delikanlı Kız" şarkısı da yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ