Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Güzel Sözler Eczacılar Günü mesajları ve sözleri 2020! En samimi, içten, resimli 14 Mayıs Eczacılık Günü mesajları
        1

        14 Mayıs Eczacılar Günü için corona virüs ile mücadelede en önemli basamaklardan birini oluşturan eczacılar için, paylaşacağınız mesajla moral verebilirsiniz. Sağlık sektörü içinde büyük bir öneme sahip eczacıları onore etmek için kutlanılan 14 Mayıs Eczacılar Günü'nde eczacıların sorunları da dile getiriliyor. Tanıdığınız eczacıların günlerini kutlamak için en güzel ve resimli 14 Mayıs Eczacılar Günü mesajları haberimizde...

        2

        14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ MESAJLARI 2020

        Sağlık hizmetinin en önemli ayaklarından biri olan eczacılara saygıyla, 14 Mayıs Eczacılar Günü kutlu olsun.

        3

        Dünya Eczacılar Günü vesileyle, eczacıların mesleki ve ekonomik sorunlarının aşıldığı, hastaya hizmet odaklı bir eczacılığın daha mümkün olduğu gelecek günler temennisiyle, tüm meslektaşlarımızın Eczacılık Günü’nü kutluyoruz.

        7

        14 Mayıs'ı eczacılığın anlam ve öneminin hatırlanmasına, mesleğe ömür, emek ve gönül vermiş, çok değerli hizmet ve gayretleriyle seviye ve değer kazandırmış, katkı sağlamış eczacılarımızın, Eczacılar Günü kutlu olsun.

        8

        Sağlığımıza hizmet eden tüm değerli eczacılarımızın, Eczacılık Günü kutlu olsun…

        9

        Eczacılık, insanlığın hastalıklarla verdiği mücadelede, tedavi sürecinin en önemli aktörlerinden biridir. 14 Mayıs Eczacılar Günü tüm Eczacılara Kutlu Olsun.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ