Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eczane Çalışma Saatleri 2023: Eczaneler Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor ve Hafta Sonu Cumartesi Pazar Günü Açık Mı?

        Ani rahatsızlıklardan kaynaklanan ilaç temini için gecenin bir vakti eczanelere ihtiyaç duyulabiliyor. Peki, eczane çalışma saatleri 2023 yılında güncellendi mi? Eczaneler kaçta açılıyor? Eczaneler kaçta kapanıyor? Mesai saatleri dışında ya da hafta sonu ilaç almak isteyen kişiler ise “Eczane hafta sonu çalışıyor mu?” ya da “Eczaneler pazar günü açık mı? sorularını internet üzerinden araştırmaktadır. İşte eczane mesai saatleri

        Eczane Çalışma Saatleri 2023

        Hastane ya da sağlık ocağından hizmet alıp, reçetedeki gerekli ilaçları temin etmek isteyen her vatandaşın ilk durağı eczanelerdir. Eczaneler, hafta içi günün belli saatlerinde hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise yurt genelinde aynıdır ancak bazı durumlarda eczane çalışma saatlerinde küçük değişiklikler olabilir. Açılış saatlerinden ziyade kapanış saatleri farklılık gösterebilir. Genel olarak mesai saati bitiminden itibaren eczaneler kapansa da gece boyunca hizmet veren nöbetçi eczaneler bulunmaktadır.

        REKLAM

        Eczaneler Kaçta Açılıyor?

        Eczaneler kaça kadar açık?” sorusu, internet kullanıcılarının aktif olarak arama yaptığı konulardan biridir. Eczaneler sabah 09.00 itibarıyla vatandaşlara hizmet vermeye başlar.

        Eczaneler Kaçta Kapanıyor?

        Eczaneler hafta içi her gün açılış saatinin ardından uzun süre mesai yapmaktadır. Eczane kapanış saatleri ise 19.00 olsa da her eczane için bu geçerli değildir. Bazı bölgelerdeki eczaneler 18.00 itibarıyla kapanabilmektedir. Bulunduğunuz bölgenin eczane bilgilerine ve çalışma saatlerine internet üzerinden ulaşabilir ya da iletişim numarasından kapanış saatleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

        Eczane Hafta Sonu Çalışıyor Mu?

        Her an sağlık ile ilgili bazı problemler yaşanabilir ve eczanelere duyulan ihtiyaç artabilir. Bu nedenle “Eczane hafta sonu çalışıyor mu?” ya da “Eczaneler pazar günü açık mı?” gibi sorular pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Eczane çalışma saatleri 2023, hafta içinde olduğu gibi cumartesi günü de 09.00 / 19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Pazar günü ise tam gün kapalı olup, nöbetçi eczane sistemine geçiş yapılır. Kısacası pazar günü için eczane ihtiyacınız olursa internet üzerinden bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ