Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Ehliyet sınav giriş belgesi nereden alınır? Sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

        Sürücü adayları 2017 yılının son ehliyet sınavında (MTSKS-5) bu haftasonu ter dökecek. Yıl içerisinde 5 kere yapılan ehliyet sınavının sonuncusuna sayılı günler kaldı. Sınava girecek olan sürücü adayları sınav giriş belgelerini nereden alacaklarını araştırıyor. Peki, ehliyet sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? İşte sürücü adaylarının araştırdığı sınav giriş belgesinin nereden alınacağı sorusunun cevabı ve ehliyet sınavı hakkında tüm bilgiler...

        EHLİYET SINAVINA GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

        Sürücü kurslarına giderek trafik, ilk yardım ve motor dersleri gören sürücü adayları, 23 Aralık 2017 (Cumartesi) günü, 2017 yılının son ehliyet sınavında ter dökecek. Sürücü adayları internet üzerinden "ehliyet sınavına giriş belgemi nereden alabilirim" ve "ehliyet sınavına nerede gireceğim" aramasını yapıyor. Sürücü adayları sınava giriş belgelerini dosyalarının olduğu sürücü kurslarından temin edebilirler.Sürücü kursları sınav giriş belgenizi onaylatarak sizlere elden ulaştırıyor. Sürücü kursunu arayarak belgenizin hazır olup olmadığını öğrenin. Kimliğiniz ve bu belge olmadan MTSKS-5 ehliyet sınavına giremezsiniz.

        REKLAM

        2017 YILININ SON EHLİYET SINAVI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Sürücü kurslarından gerekli dersleri alarak sınava hazırlanan adaylar sınavın ne zaman ve saat kaçta yapılacağını araştırıyor.Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak olanMotorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı (MTSKS-5) 23 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14:00'de yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ