Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP bildirisine sert yanıt
Keçiören'de Ankara Büyükşehir Belediyesi toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP bildirisine tepkisini dile getirdi ve 'Böyle bir anlayış olur mu? Bunlar ne menem bir muhalefet.' dedi
ABONE OLKeçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı (Yeni Keçiören Bulvarı) ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışı yapıldı. Açılış Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nın Basınevleri tarafında yapılan köprülü kavşakta düzenlendi.
Başta, Keçiören'in trafiğini yüzde 40 oranında rahatlatması beklenen Yavuz Sultan Selim Bulvarı (Yeni Keçiören Bulvarı) olmak üzere, açılışı yapılacak 88 hizmetten bazıları şöyle:
"Bin 100 kilometre cadde ve bulvar yol açımı, Kazım Karabekir Caddesi yol genişletme çalışması, ANKAPARK Giriş Köprüsü, ANKAPARK yaya geçiş köprüleri, Hurdacılar 1. U köprüsü, TKİ önü yaya üst geçit köprüsü, havaalanı yolu yaya üst geçidi, 4.4 milyon ton asfalt serimi, çevre ilçelere 5 adet asfalt plenti yapımı, alt geçit ve köprülere dekoratif seramik kaplama, Ankara Kalesi Terası ve Kale Konağı yapımı, Batıkent Milli İrade Parkı, siteler esnafına Mobilya AVM, 1.7 milyon metrekare kaldırım döşemesi."
Keçiören'de Ankara Büyükşehir Belediyesi toplu açılış töreninde önce Başbakan Binali Yıldırım ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğa, yakın zamanda metro açılışının yapılacağını belirtti. Erdoğan, terör örgütlerinin bu eylemlerinin bu dönemde tesadüf olmadığını dile getirirken, CHP bildirisine de sert tepkide bulunarak 'Böyle bir anlayış olur mu? Bunlar ne menem bir muhalefet.' dedi.