Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Boydak Holding yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ifade vermeye başladı - İş-Yaşam Haberleri

        Bir süre önce faaliyetine son verilen Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı üzerinden FETÖ/PDY terör örgütüne yardım ve yataklık suçlamasıyla Boydak Holding Yönetim Kurulu ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Boydak, Bekir Boydak ve İlyas Boydak ile Holdingin İnsan Kaynakları yöneticisi Halit Bayhan gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada polis ekipleri 1'er dolarlık 4 banknot bulundu. Ayrıca, sosyal medya üzerindeki paylaşımları ve Brüksel'de yapılan Türkçe Olimpiyatları etkinliğinde sponsorluk yapıldığı, holding ile vakıf arasındaki ilişkiler iddiaları konusunda şüphelilerin ifadesine başvurulacağı ileri sürüldü.

        İstanbul'daki Nişantaşı Amerikan Hastanesi'nde 1 hafta önce mide ameliyatı geçiren holding eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ila ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yazı yazıldığı, ifadesine hastanedeki odasında başvurulacağı belirtildi. Boydak ailesinden halen holding eski ceosu Memduh Boydak, Ankara Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ