Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Coca-Cola Türkiye'den Galya Frayman Molinas, yeni görevine atandı - İş-Yaşam Haberleri

        Coca-Cola'da 1996 yılından bu yana çeşitli sorumluluklar üstlenen, 2009 yılından itibaren Coca-Cola Türkiye Bölgesi Başkanlığı, 2012'den bu yana ise Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölge Başkanlığı görevini yürütmekte olan Galya Frayman Molinas yeni atandığı görevinde, 206 ülkede faaliyet gösteren Coca-Cola şirketinin büyüme stratejisi için kritik alanların belirlenmesi konularına liderlik edecek. Molinas, Coca-Cola'daki kariyerini şirketin Atlanta'daki merkezinde sürdürecek.

        Molinas, kadının ekonomik ve sosyal hayattaki yerinin güçlendirilmesi, suyun doğaya kazandırılmasına yönelik çalışmalar başta olmak üzere, birçok sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesinde aktif olarak görev aldı.

        Fortune Türkiye Dergisi tarafından en güçlü kadın liderler arasında gösterilen Galya Frayman Molinas, 2007-2012 yılları arasında Coca-Cola Kadın Liderler Konseyi üyeliği, 2011-2015 döneminde İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanlığı yaptı. 2013-2017 yılları arasında YASED Uluslararası Yatırımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevinde bulundu.

        Coca-Cola İçecek Yönetim Kurulu Üyeliği ve Coca-Cola Hayata Artı Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkanı görevlerini sürdüren Molinas, Harvard Business School Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya Bölgesi Danışma Kurulu ve Boğaziçi Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi olarak da görevlerine devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ