Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para CEO Band etkinliğinde genç müzisyenlerle, müzisyen CEO’lar buluştu - Makro Ekonomi Haberleri

        Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen CEO Band etkinliği genç müzisyenlerle, müzisyen CEO’ları buluşturdu. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması’nın birincisi Avusturya Lisesi grubu, aralarında 1968 Liselerarası Müzik Yarışması birincisi Eczacıbaşı CEO’su Erdal Karamercan’ın da bulunduğu işadamlarının karşısında performanslarını sergiledi.

        1.600 GENÇ KATILDI

        Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması’na, bu yıl, 3 ilde 274 liseden 1.600’ün üzerinde gencin katıldığını kaydetti. Timuray “Karamercan gibi müziğe gönül vermiş pek çok CEO’nun hayatında etkisi olan bu yarışmanın, yeni neslin yaşamlarında da iz bırakmasını istiyoruz” dedi.

        Ecza Dolabı ile Az Mesai gruplarının konser verdiği etkinliğin sonunda Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Mondi Endüstriyel Torba Türkiye CEO’su Kaan Özkan, AvivaSA CEO’su Meral Eredenk ve eski Temsa Global CEO’su Mehmet Buldurgan sahneye çıktı.

        Çalışanların grubu Vodasonic sahneye çıktı

        CEO Club’ın özel CEO Band etkinliğinde Karamercan yönetimindeki Ecza Dolabı ile P&G Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Karpat’ın yönetimindeki Az Mesai grupları konser verdi. Etkinlikte Vodafone çalışanlarının 2010 yılında kurduğu, klasik rock ile punk müzik parçalarını yeniden düzenleyerek çalan Vodasonic grubuna, Timuray da eşlik etti.

        GAZETE HABERTURK- HT EKONOMİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ