Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Tatil turizmcilerin yüzünü güldürdü! - Turizm Haberleri

        Dokuz gün süren bayram tatili boyunca otellerdeki doluluk oranı, Marmaris çarşısı ve sokaklarındaki kalabalık hem esnafı hem turizmcileri sevindirdi. Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi Türkiye'nin turizm merkezleri bayramdaki yoğunluktan memnun kaldı.

        Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı İlhan Açıkgöz, dokuz günlük tatil boyunca bölgeye çok sayıda yerli turistin akın ettiğini belirtti.

        Turizm sezonunun kapanması nedeniyle otellerin büyük bir kısmının kapalı olduğunu belirten Açıkgöz, kapılarını açık tutan tesislerin yerli müşteri yoğunluğunu sorunsuz bir şekilde ağırladığını belirtti.

        Marmaris'te son yıllarda yerli turist sayısının gözle görülür artış kaydettiğine işaret eden Açıkgöz, tesislerin tüm hazırlıklarını yaparak bu talebe cevap verebilecek durumda olması gerektiğini dile getirdi. Kurban Bayramı tatilini yüzde 80'inden fazlası ormanlarla kaplı, yeşille mavinin kucaklaşarak oluşturduğu eşsiz güzelliklere sahip Marmaris'te geçiren tatilciler ise, eğlenceli bir tatil için çok sayıda seçeneğe sahip oldukları için güzel bir tatil geçirdiklerini belirttiler.

        İçmeler, Armutalan, Turunç ve Bozburun gibi son yıllarda turizmde öne çıkan beldeleriyle Marmaris, sınırları içerisinde bulundurduğu 250'dan fazla koyla da tatilcileri ağırladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ