Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Enes Batur: Hatamı anladım özür dilerim - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya fenomeni" adı altında özellikle YouTube'da videolar paylaşan ve bu sayede ciddi bir kazanç elde eden, aynı zamanda bu yılın başında "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" isminde bir film çeken Enes Batur, amcası Murat Sungurtekin'i provoke ettiği bir videoyu sosyal medyada paylaştı.

        2

        Gizli çekilen videoda Batur'un amcasına, "Sen adam olsan, bir işe yarasan. Sen adam mısın? Adana'da hiç kimsenin takmadığı bir adamdın. Şimdi iki üç kişi fotoğraf çektiriyor diye amca amca diye geziyorlar. Adın bile yok. Neydin ne oldun?" gibi sözler sarf ettiği duyuluyor. Batur'un amcasının bu sözler üzerine oldukça sinirlendiği görülüyor.

        3


        Videonun sonunda Batur, şaka yaptığını söylüyor ama amcasının gözlerinin dolduğu görülüyor.

        4

        Batur, sosyal paylaşım platformu Twitter'da yaptığı açıklamada ''Herkes hata yapabilir , önemli olan bunun farkına varıp düzeltmek.'' diyerek kendini savundu.

        5

        Enes Batur tepkiler dinmeyince bugün bir açıklama daha yaptı. Batur, "Özür dilerim... Amcamla aramızda hiç bir sorun olmasa da, videoyu yayınlamadan önce amcam izlemiş sorun etmemiş olsa da, söylediğim şeylerin benim için hiç bir gerçeklik değeri olmayıp sadece kızdırmak amaçlı olsa da, söylediğim şeyler yanlış. Hatamı anladım özür dilerim herkesten" dedi.

        6