Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Erdal Beşikçioğlundan Behzat Ç. hakkında açıklamalar! İlk zamanlar istemedi!
        1

        "BEHZAT Ç. SÖYLENMESİ GEREKENLERİ NET BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYOR"

        BluTV’de dizinin yayımlanmasına sayılı günler kala Erdal Beşikçioğlu diziye dair düşüncelerini belirtti. Halk arasında Behzat Ç. İle inanılmaz bir bağ oluştuğunu vurgulayan Beşikçioğlu “O dönemler insanların gördüklerini dile dökemedikleri, tuhaf bir kekemeliğin olduğu bir dönemdi. O durumda söylenmesi gerekenleri net bir şekilde söylediği için sanırım ‘Behzat Ç.’ bireylerle seyirciyle buluştu” açıklamasında bulundu.

        2

        2013 yılında ekranlara veda eden Behzat Ç. Dizisinin yeniden 2019’da dijital platform aracılığı ile getirilmesini ve yeniden çekilmesini ilk zamanlar istemediğini belirtti Beşikçioğlu. Ancak seyircinin ilgisine karşı da sorumsuz davranmamak için projede yer aldığını söyledi.

        3

        “Dört bölümü okuyarak kabul etmiştim. Behzat Ç. çok hassas bir metin. Kendimce doğru olmadığına inanmadığım hiçbir şeyi söylemek istemiyorum. Behzat Ç.’de beni doyuran bir senaryosu yoktu ama sorumluluk gereği yapmak zorundaydım. Bu yeni Behzat Ç.’de başka dinamikleri olan bir hikâye oluştu çok daha sevdim açıkçası” dedi.

        Yeni Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 6 Aralık'ta seyirci ile buluşacak.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ