Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Erkan Kolçak Köstendil futbola geri döndü! - Magazin haberleri
        1

        "Çukur" dizisinde canlandırdığı "Vartolu" karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Erkan Kolçak Köstendil (38), dizinin sona ermesiyle birlikte Hollanda'ya taşınmıştı.

        2

        HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

        Daha önce Bursaspor altyapısında kalecilik yapan ve hep kaleci olmak istediğini belirten ünlü oyuncu, bu hayalini gerçekleştirdi. Köstendil, Hollanda ekibi Amsterdam Gençlerbirliği takımına transfer oldu.

        3

        İmzayı atan Köstendil, takımla antrenmanlara başlarken, transferde emeği geçenlere de sosyal medyadan teşekkür etti.

        4

        "YENİ TAKIM, YENİ EV, YENİ AİLE..."

        Instagram'dan konuyla ilgili açıklama yapan Erkan Kolçak Köstendil, "Yeni takım, yeni ev, yeni aile... Amsterdam Gençlerbirliği transfer için başkan Orhan Aslan'a, Nevin Pala'ya, hocamız İmdat Ilguy'a ve menajer Onur Çelik'e teşekkürler..." ifadelerini kullandı.

        5

        "LİSEDEKİ HOCAM BENİ KONSERVATUVARA YÖNLENDİRDİ"

        Bir dönem kalecilik yapan 38 yaşındaki Köstendil, oyunculuk serüvenini şöyle anlatmıştı:

        Bursaspor’da kaleciydim. ÖSS’den yüksek puan alamazdım çünkü rakamlarla aram iyi değildi. Spor Akademisi’ne girmek isterdim ama kaleci olduğum için çok hızlı koşamıyordum. Geriye konservatuvar kaldı. Lisedeki hocam Zuhal Köseoğlu, beni konservatuvara yönlendirdi.

        İstanbul’a telefon açıp, 'Bir çocuk göndersem bakar mısınız?' dedi. Telefonun ucundaki kişi, 'Biz Bursa’dayız' diye yanıt verdi. 10 dakika sonra Erkan Can ile Ali Sürmeli okula geldi. Erkan Can bana, 'Shakespeare’i biliyor musun?' diye sordu. O dönem ‘Romeo+ Juliet’ adında bir film vardı. 'Biliyorum, Leonardo DiCaprio' dedim. Erkan Can, 'Hay ..., çok işimiz var' dedi. (Kahkahalar) Ardından İstanbul’a gelip, konservatuvara girdim. Oradan sonra ilk uzun soluklu işim ‘Sakarya Fırat’ta oyunculuğa başladım.

        6

        HAYATININ DÖNÜM NOKTASINI AÇIKLADI

        2015 yılında Habertürk'e açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. İşte o röportajdan öne çıkan kısımlar...

        - "Hayatınızın dönüm noktası neydi?"

        Kaleciliği bırakıp, İstanbul’a gelmem.

        - "Keşke kaleciliği bırakmasaydım’ diyor musunuz?"

        Bırakmasaydım 35 yaşında bırakmış olacak ve şu anda bir televizyon programında oturduğum yerden sallıyor olacaktım. Kendim hiç hatalı gol yememiş gibi kaleciyi suçlayıp, hakemi eleştirecektim.

        7

        "RÜŞTÜ'YÜ OYNAMAK İSTERİM"

        - "Forvet olup, goller atıp, alkışlanmak istemediniz mi?"

        Uçmayı seviyordum galiba (Gülüyor). Bunun bir sürü sebebi olabilir. Minik takımda orta sahadaydım, sonra kaleci oldum. Zoru seviyorum, ‘Kurtarma’ kelimesi var. Herkesten farklı forma giyiyorsun. Çocukken nasıl bir bilinçaltı ile öyle karar verdim, bilemiyorum gerçekten.

        - "Unutamadığınız maç?"

        Bursaspor’dayken Danimarka Kupası’na gitmiştik. Maç penaltılara kalmıştı ve 3 penaltı kurtarmıştım.

        - "Hangi kaleciyi oynamak isterdiniz?"

        Rüştü Reçber’i oynamak isterdim ya da Kova Yaşar’ı (Gülüyor).

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ